tromaktiko: ΗΠΑ: 23χρονος βίασε εκατοντάδες φορές το πιτ μπουλ της οικογένειάς του

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΗΠΑ: 23χρονος βίασε εκατοντάδες φορές το πιτ μπουλ της οικογένειάς του



Αποκαλούσε το σκυλί Baby Girl και το κακοποιούσε σεξουαλικά τα τελευταία τρία χρόνια - Προφυλακίστηκε και θα δικαστεί στις ...
2 Φεβρουαρίου

Μία ακόμη υπόθεση κτηνωδίας βγήκε στην επιφάνεια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν ένας 23χρονος συνελήφθη για το βιασμό του πιτ μπουλ της οικογένειάς του, μέσα στο ίδιο το δωμάτιό του.

Η νεαρός άνδρας που κατοικεί στην Πενσακόλα της Φλόριντα, είχε βιάσει εκατοντάδες φορές το σκυλί τα τελευταία τρία χρόνια, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία, μετά την καταγγελία που δέχθηκε από συγγενή του.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν μία ξαδέρφη του 23χρονου βρισκόταν σπίτι τους και άκουσε θορύβους από το δωμάτιό του. Η κοπέλα είδε με τα μάτια της τον νεαρό άνδρα να βιάζει το πιτ μπουλ, το οποίο έδειχνε να υποφέρει. Ο Μπράντλεϊ Τζιν Χάμπαρντ, όπως είναι το όνομά του, αποκαλούσε το σκυλί «Baby Girl» και προφανώς θεωρούσε ότι είναι η... κοπέλα του!

Η μάρτυρας πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία για κακοποίηση ζώου. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το τετράποδο, απέδειξαν ευρεία κακοποίηση στα γεννητικά του όργανα. Αρχικά, η μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι το σκυλί δεχόταν χτυπήματα και ότι φοβόταν για την υγεία του. Τελικά, ομολόγησε όσα είδε και η ιστορία πήρε διαφορετική τροπή.

Ο 23χρονος προφυλακίστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ζώου και η δίκη του ορίστηκε για τις 2 Φεβρουαρίου. Ο πατέρας του 23χρονου αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο η μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι τον είχε καλύψει πολλές φορές στο παρελθόν και το ίδιο επιχειρεί και τώρα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!