tromaktiko: Πως να ρίξετε την πίεση σας με 3 κινήσεις σε 5 λεπτά χωρίς φάρμακα - Από τον γιατρό της...

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Πως να ρίξετε την πίεση σας με 3 κινήσεις σε 5 λεπτά χωρίς φάρμακα - Από τον γιατρό της...



Σήμερα, η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι η μία από τις πιο επικίνδυνες νόσους, η οποία προκαλείται από την αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ, στο κάπνισμα, στα αλμυρά τρόφιμα, στην παχυσαρκία, στην στέρηση ύπνου, και το άγχος...
Ο τρόπος ζωής είναι παίζει σημαντικό ρόλο στη θεραπεία της υψηλής πίεσης του αίματος. Εάν το διαχειριστείτε σωστά με ένα υγιεινό τρόπο ζωής, μπορείτε να μειώσετε ή να καθυστερήσετε την ανάγκη για φάρμακα.

Αυτό το πρόβλημα είναι εξαιρετικά κοινό!

Αν έχετε οικογενειακό ιστορικό υψηλής αρτηριακής πίεσης, φροντίστε να παρακολουθείτε τακτικά την αρτηριακή σας πίεση για να εξασφαλίσει ότι είναι σε ένα υγιές επίπεδο.

Ο dr Lu Hun Sen είναι γιατρός στην ποδοσφαιρική ομάδα της πρωτεύουσας της Ρωσίας που ονομάζεται «Σπαρτάκ», και αποκάλυψε από την αρχαία κινεζική ιατρική αυτό το μυστικό που θα σας βοηθήσει στην εξισορρόπηση της πίεσης του αίματος σας.

Σημείο 1-2

Τα σημεία ένα και δύο πάνε πίσω από τον χόνδρο του αυτιού σας προς στο κέντρο του οστού που βρίσκετε στο λαιμό σας. Δεν πρέπει να τα τρίψετε, να τα πιέσετε, αλλά θα πρέπει σταδιακά να αγγίξετε. Μόλις και μετά βίας αγγίζετε με τις άκρες των δακτύλων σας, και τα »σέρνετε» κατά μήκος (όπως στη φωτό) δέκα φορές από πάνω προς τα κάτω, και δέκα φορές στην αντίθετη κατεύθυνση.

Σημείο 3

Το τρίτο σημείο αρχίζει στο πρόσωπό σας περίπου μισή ίντσα μακριά από το λοβό του αυτιού σας και καταλήγει προς τη μύτη. Κάντε μασάζ στις δύο αυτές πλευρές με τις άκρες των δακτύλων, αλλά μην πιέσετε πάρα πολύ σκληρά. Κάντε το αυτό για 1 λεπτό. Στο σημείο αυτού του μασάζ θα πρέπει να αισθανθείτε κάποια πίεση σε ένα συγκεκριμένο μέρος, όχι να αισθανθείτε πόνο..

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτή την αρχαία παλιά κινεζική τεχνική είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο μυστικό όταν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση. Το μασάζ θα ομαλοποιήσει την αρτηριακή σας πίεση και θα υποστηρίξει την σωστή ροή του αίματος στο σώμα σας. Υπάρχουν πολλά φάρμακα ώστε να αποτρέψουν αυτό το θέμα, αλλά δυστυχώς όλα αυτά συνοδεύονται από κάποιο είδος παρενέργεια που είναι επιβλαβής για το σώμα σας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!