tromaktiko: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα για 30 λεπτά! Μπλόκο με περιπολικά για να τον σταματήσουν…

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα για 30 λεπτά! Μπλόκο με περιπολικά για να τον σταματήσουν…



«Δεν έχουμε ακόμη την ιατρική γνωμάτευση στα χέρια μας, δεν γνωρίζουμε εάν είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ ούτε εάν ήταν ψυχικά διαταραγμένος» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου...
«Σε καμία περίπτωση, δεν ήθελε να σταματήσει, έφθασε στο σημείο να πέσει πάνω σε ένα περιπολικό» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου…
Ένας Γαλλοσενεγαλέζος οδηγός ηλικίας 40 ετών οδήγησε περίπου 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε έναν αυτοκινητόδρομο στη νότια Ισπανία, σήμερα, προτού τελικά συγκρουστεί με ένα όχημα της Πολιτοφυλακής, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο πηγή από αυτό το σώμα της αστυνομίας.

Προκειμένου να σταματήσουν την τρελή του πορεία, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο A-92, στην Ανδαλουσία (νότια), και να στήσουν οδοφράγματα παρατάσσοντας στον δρόμο περιπολικά όπως επίσης και αστυνομικούς.

Όμως «σε καμία περίπτωση, δεν ήθελε να σταματήσει, έφθασε στο σημείο να πέσει πάνω σε ένα περιπολικό» επισήμανε ένας εκπρόσωπος τύπου της Πολιτοφυλακής στο Γαλλικό Πρακτορείο στη Μαδρίτη.

«Πρόκειται για έναν πολίτη διπλής υπηκοότητας, γαλλικής και σενεγαλέζικης, που συνελήφθη αφού διένυσε περίπου 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, μεταξύ των επαρχιών Αλμερία και Γρανάδα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Η Πολιτοφυλακή δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση του οδηγού, που φαίνεται να είναι «αναστατωμένος».

«Δεν έχουμε ακόμη την ιατρική γνωμάτευση στα χέρια μας, δεν γνωρίζουμε εάν είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ ούτε εάν ήταν ψυχικά διαταραγμένος» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!