tromaktiko: Θρήνος στο Βόλο: «Έφυγε» ο 35χρονος Δημήτρης Στρέγγλιας, η φωνή των Lizardia

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Θρήνος στο Βόλο: «Έφυγε» ο 35χρονος Δημήτρης Στρέγγλιας, η φωνή των Lizardia



Τελευταίο αντίο στις 15.00...

Αντιμετωπίζοντας την είδηση ως απίθανο σενάριο αντιδρούν φίλοι, γνωστοί και μουσικόφιλοι, τόσο από τον Βόλο, στον οποίο έζησε και δημιούργησε, όσο και από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Η φωνή του συγκροτήματος Lizardia, ο "Bluff" ή αλλιώς ο δικός μας Δημήτρης Στρέγγλιας "έφυγε" νωρίς, «προδωμένος» από την καρδιά του, το μεσημέρι της Τετάρτης στην Α' Παθολογική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν, λόγω κακοήθους υπέρτασης, όπως έγινε γνωστό.

Ο Δημήτρης, ο οποίος ήταν μόλις 35 ετών, ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου για την εργατικότητά του και το ήθος του και έγινε ακόμα γνωστότερος και μάλιστα ξεπερνώντας τα σύνορα της Μαγνησίας, για την δημιουργικότητά του μέσω του συγκροτήματος Lizardia, με τους οποίους το 2008 κυκλοφόρησε το "The Serpent's Trace" demo και μόλις το 2014 το πρώτο τους ομώνυμο full-length album υπό τον τίτλο "Lizardia". Κρατώντας το μικρόφωνο του συγκροτημάτος ανέβηκε πολλές φορές στο σανίδι, ξεχωρίζοντας πάντοτε για το πάθος του αλλά και για την αντιμετώπιση της τέχνης ως μέσω έκφρασης, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της καλλιτεχνικής μουσικής σκηνής του είδους του και όχι μόνο.

Η συντακτική και ραδιοφωνική ομάδα των e-Volos.gr και Radio Marconi 96,1 F.M. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!