tromaktiko: Έγκλημα "μαρτυρούν" τα πρώτα στοιχεία για τον 39χρονο που βρέθηκε νεκρός

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Έγκλημα "μαρτυρούν" τα πρώτα στοιχεία για τον 39χρονο που βρέθηκε νεκρός



Ποντάρουν σε μάρτυρα - κλειδί οι αρχές...


Τραγικό τέλος για τον 39χρονο που αγνοούνταν
Σε εγκληματική ενέργεια - όπως δείχνουν τα στοιχεία - οφείλεται ο θάνατος του 39χρονου άνδρα που αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη στο Ηράκλειο και εντοπίστηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητο του στην είσοδο της Ρογδιάς

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το άψυχο σώμα του 39χρονου φέρει εκχυμώσεις και μόλωπες. Παράλληλα ο 39χρονος φέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στη ρινική χώρα με τις αρχές να καταλήγουν ότι ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική πράξη.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή του ιατροδικαστή.

Οι αρχές διερευνούν προσεκτικά κάθε πιθανό στοιχείο προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης. Ο 39χρονος που ασχολούνταν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ήταν από την Αθήνα και ερχόταν συχνά στο Ηράκλειο για δουλειές. Σύμφωνα με τα στοιχεία πριν εξαφανιστεί είχε πει στους οικείους του ότι θα πήγαινε στο Καβροχώρι για μια δουλειά.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει δρόμο μέχρι να λυθεί ενώ παίρνουν καταθέσεις από άτομα του επαγγελματικού του περιβάλλοντος συγκεντρώνοντας στοιχεία για τις επαγγελματικές τους σχέσεις, τα τελευταία τηλεφωνήματα και τα ραντεβού που είχε στο Ηράκλειο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αρχές ποντάρουν μεταξύ άλλων σε ένα μάρτυρα κλειδί που ενδεχομένως να έχει πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!