tromaktiko: Οι 3 πιο πετυχημένες συνταγές για τοστ παγκοσμίως!

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Οι 3 πιο πετυχημένες συνταγές για τοστ παγκοσμίως!



Το τοστ είναι το πιο δημοφιλές σνακ για μικρούς και μεγάλους. Είναι το πιο εύκολο φαγητό για κάποιον που πεινάει αλλά δεν έχει πολύ χρόνο...
να φτιάξει κάτι πιο πολύπλοκο.

Βρήκαμε 3 συνταγές που είναι οι πιο δημοφιλείς παγκοσμίως και σας τις παρουσιάζουμε.

Παραδοσιακό τοστ Στην Ελλάδα ο περισσότερος κόσμος φτιάχνει το τοστ του με τυρί, γαλοπούλα και λίγο βούτυρο. Ωστόσο υπάρχει μια μικρή παραλλαγή αυτής της συνταγής που είναι ακόμα πιο νόστιμη και εξίσου δημοφιλής. Βάζετε κανονικά μέσα στο τοστ σας τα υλικά που θέλετε (τυρί, ζαμπόν ή γαλοπούλα, ντομάτα και βούτυρο ή τυρί κρέμα) και πάνω από το τοστ τοποθετείτε ένα αβγό μάτι. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Έξτρα tip

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε 2 αβγόφετες (φέτες ψωμιού αλειμμένες με αβγό και ψημένες στο τηγάνι) και στη συνέχεια να τις γεμίσετε με υλικά της επιλογής σας.
Τοστ με φυστικοβούτυρο

Για τους λάτρεις των γλυκών αλλά και της υγιεινής διατροφής το φυστικοβούτυρο είναι η καλύτερη επιλογή. Στην Αμερική οι οικογένειες αγοράζουν το φυστικοβούτυρο σε τεράστια δοχεία γιατί πολύ απλά το τρώνε σε καθημερινή βάση. Δοκιμάστε να φτιάξετε τοστ με φυστικοβούτυρο αλείφοντάς το σε δύο φέτες ψωμιού του τοστ. Βάλτε από πάνω φέτες κρεμμυδιού και φρέσκα φύλλα κόλιανδρου. Χύστε πάνω από το τοστ λίγο χυμό λάιμ με θαλασσινό αλάτι.


Τοστ με αβοκάντο

Για τους πιο αθλητικούς τύπους το τοστ με αβοκάντο είναι η Νο1 επιλογή.  Το κλασικό και πολύ δημοφιλές New York avocado toast αποτελείται από ψωμί του τοστ, αβοκάντο, ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε αρχικά το αβοκάντο με λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και απλώστε το πάνω στο τοστ. Ρίξτε από πάνω λίγο αλάτι και πιπέρι.

Αυτές είναι 3 από τις πιο δημοφιλείς συνταγές για τοστ. Ψάχνοντας βέβαια στο ίντερνετ θα ανακαλύψετε εκατομμύρια συνταγές για κάθε γούστο. Εμπλουτίστε τις συνταγές σας με διάφορα υλικα μέχρι να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό για εσάς.


Πηγή
     


Εδώ σχολιάζεις εσύ!