tromaktiko: Κύπρος: 5ήμερη κράτηση σε 34χρονο για κλοπή από τον πρώην εργοδότη του

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Κύπρος: 5ήμερη κράτηση σε 34χρονο για κλοπή από τον πρώην εργοδότη του



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εναντίον άνδρα 34 χρόνων από τη Λετονία για διευκόλυνση των..
ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 7 – 8 Ιανουαρίου 2017.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης του μετά την καταγγελία του εργοδότη του ότι διέρρηξε το εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν και έκλεψε με ένα άλλο άτομο διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 12.150 ευρώ.

Συγκεκριμένα τη Κυριακή 8 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτη ταμπελογραφείου που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 7 – 8 Ιανουαρίου 2017, άγνωστοι διέρρηξαν το εργοστάσιο και έκλεψαν από αυτό διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 12.150 ευρώ.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ήταν δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν πρώην υπάλληλος του ταμπελογραφείου από τη Λετονία.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, σήμερα το πρωί συνελήφθηκε και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης πέντε ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!