tromaktiko: Τα 5 λάθη που κάνεις όταν αγοράζεις τζιν παντελόνι

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Τα 5 λάθη που κάνεις όταν αγοράζεις τζιν παντελόνι



1...
Κολλάς στα ίδια και τα ίδια
Το μεγαλύτερο λάθος είναι πως οι γυναίκες κολλάνε στα ίδια και τα ίδια και φοβούνται να ρισκάρουν με κάτι καινούριο. Οπότε απλά αγοράζουμε το στιλ που ξέρουμε και δεν σκεφτόμαστε καν το διαφορετικό. Δοκίμασε σχέδια που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει, ούτε που θα σκεφτόσουν να δοκιμάσεις.

2. Τρελαίνεσαι με τα νούμερα
Τα νούμερα είναι διαφορά ανάλογα με το brand και το μαγαζί. Οπότε βγάλε τον αριθμό απ' το μυαλό σου και αφιέρωσε την προσοχή σου μόνο στο τζιν, πάρε ένα-δυο νούμερα διαφορετικά απ΄το τζιν που σου αρέσει, δοκίμασέ τα και δες με τι νιώθεις άνετα.

3. Δοκιμάζεις ρούχα πολύ γρήγορα
Περπάτησε με αυτά, κάτσε, κάνε stretching και δες πώς κάθεται το τζιν στο σώμα σου και πόσο άνετη είσαι με αυτό όταν κάθεσαι και κάνεις όλα αυτά. Θα δεις αν το τζιν πρόκειται να ξεχειλώσει και θα χρειαστείς ένα νούμερο μικρότερο ή αν χρειάζεσαι ένα νούμερο μεγαλύτερο επειδή δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πιο ελαστικό.

4. Αγνοείς τη θέα από πίσω
Το τελείωμα της τσέπης πρέπει να βρίσκεται εκεί που συναντώνται ο γλουτός και ο μηρός σου. Αυτό θα κάνει τους γλουτούς σου να δείχνουν σαν να είναι πιο ψηλά και θα τους κολακεύει -αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τσέπες να έχουν ανάλογο μέγεθος με το τζιν. Δηλαδή, να μην έχει πολύ μεγάλες τσέπες σε μικροσκοπικά τζιν ή μικροσκοπικές σε φαρδιά.

5. ...και την πλαϊνή θέα
Έχει να κάνει με την πλαϊνή ραφή -όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, πιστεύεις πως όλα πρέπει να κάθονται ευθεία στο πλάι, αλλά αυτό μπορεί να κάνει τους γλουτούς σου να δείχνουν λίγο περίεργοι από πίσω και τους γοφούς σου λίγο πιο μεγάλους. Αν τραβήξεις λίγο την πλαϊνή ραφή, μπορείς να κουνήσεις και τα θηλάκια της ζώνης κάνοντας έτσι τα πάντα λίγο πιο κεντραρισμένα -πράγμα που θα κάνει το σώμα σου να δείχνει πιο λεπτό.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!