tromaktiko: Σήμερα στον ανακριτή για τα ναρκωτικά ο 63χρονος κακοποιός

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα στον ανακριτή για τα ναρκωτικά ο 63χρονος κακοποιός



Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας, μετά τη σχετική προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για να προετοιμάσει την απολογία του...
ο παλιός γνώριμος των αρχών, ο 63χρονος με καταγωγή από τα Χανιά, που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Χθες, ο 63χρονος μαζί με τον 44χρονο συνεργό του, πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου, όπου μετά την απολογία του ο 44χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο 63χρονος, ωστόσο, ζήτησε νέα προθεσμία την οποία και έλαβε.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο Ηράκλειο, μετά από έφοδο των αστυνομικών στα σπίτια τους.

Οι δύο άνδρες είχαν στην κατοχή τους ποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης καθώς και χρηματικό ποσό που θεωρήθηκε ως προερχόμενο από την αγοραπωλησία του «λευκού θανάτου».

Ο 63χρονος κακοποιός, είχε πρωταγωνιστήσει σε απόδραση κρατουμένων από το σωφρονιστικό κατάστημα της Νεάπολης πριν από 28 χρόνια, με τη δολοφονία δύο αστυνομικών. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε καταδικαστεί και είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγα χρόνια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!