tromaktiko: Χίλια μπράβο αξίζουν σε αυτόν τον μικρό! Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο δουλεύει, αν και είναι μόνο 8 χρονών...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Χίλια μπράβο αξίζουν σε αυτόν τον μικρό! Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο δουλεύει, αν και είναι μόνο 8 χρονών...



Εβδομάδες και μερικές φορές ακόμη και μήνες πριν από τα Χριστούγεννα, τα παιδιά αρχίζουν να γράφουν τη λίστα με τα παιχνίδια που θέλουν να τους φέρει ο Άγιος Βασίλης...
Μερικά ζητάνε ακριβά δώρα, ενώ άλλα ζητάνε απλά να τους φέρει κάτι. Οι εποχές που ζούμε, όμως, είναι δύσκολες για όλους μας, και οι περισσότεροι γονείς δεν μπορούν να αγοράσουν δώρα για τα παιδιά τους.

Ένας 7χρονος από το Bicknell της Ιντιάνα, έπιασε δουλειά στα McDonald’s της περιοχής του. Το αγόρι ήθελε να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα λίγο πριν τις γιορτές. Ο κολοσσός γρήγορου φαγητού στην αρχή είπε στον Trenton Gardner ότι δεν γίνεται να δουλέψει. Αλλά εκείνος ήταν επίμονος.

“Ζήτησε μια θέση εργασίας και του είπαν ότι ήταν πολύ μικρός, αλλά αυτός ξέσπασε σε κλάματα επειδή ήταν τόσο αναστατωμένος,” λέει ο γενικός διευθυντής, κος Rhonda Butler. “Ήταν πολύ επίμονος, κάθε φορά που ερχόταν, έλεγε ‘Θα με προσλάβετε; Θέλω να βρω μια δουλειά; Μπορώ να αρχίσω;’ και έλεγε επίσης ότι ήξερε να φτιάχνει και μπέργκερ.”

Τα McDonald ‘s έκαναν τον Trenton επίτιμο υπάλληλο.

Πήρε το δικό του καπέλο, δική του ποδιά, και μια ετικέτα με το όνομά του.

McDonald's made Trenton an honorary employee.

Ο Trenton καθαρίζει τα τραπέζια και παίρνει $1,00 για το κάθε καθάρισμα. Τα χρήματα που μαζεύει, ωστόσο, δεν είναι για να εκπληρώσει τη λίστα επιθυμιών του για τα Χριστούγεννα.

Ο 7χρονος ξοδεύει τα κέρδη του για να αγοράσει παιχνίδια για τ’ άλλα παιδιά.

Trenton wipes the tables clean and receives $1.00 for his work. The money he makes, however, is not to fulfill his Christmas wish list.

Η μαμά του Lyndsey είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Trenton άκουσε για τα Toys For Tots.

“Ο πατέρας του κι εγώ του εξηγήσαμε ότι δεν είναι κάθε παιδί αρκετά τυχερό για να πάρει παιχνίδια, όπως πήρε εκείνος για τα Χριστούγεννα, και αυτό τον στεναχώρησε και τον αναστάτωσε,” λέει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!