tromaktiko: Αποκλεισμένοι από το χιόνι οι ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ στον Αγ. Βλάση

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Αποκλεισμένοι από το χιόνι οι ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ στον Αγ. Βλάση



Μεγάλη είναι η αγανάκτηση των κατοίκων του Αγίου Βλασίου από τα προβλήματα που...
δημιούργησε η σημερινή χιονόπτωση αφού τελικά κανείς αρμόδιος δεν μπόρεσε να ανοίξει το οδικό δίκτυο.

Πέρα από τον αποκλεισμένη οικογένεια στην περιοχή του Αγίου Βλασίου που δεν τους βοήθησε κανείς παρά μόνο ο παπάς του χωριού το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετώπισαν οι κάτοικοι που έχουν  προβλήματα υγείας.

Εξαιτίας λοιπόν των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο και  του χιονιά δεν μπόρεσαν να μεταβούν στο Αγρίνιο για να κάνουν αιμοκάθαρση.   Το γκρέϊντερ της ΔΕΣΕ που ανέλαβε τον εκχιονισμό υπέστη βλάβη κοντά στα Αμπέλια ενώ πληροφορίες λένε ότι και  η αλατιέρα του Δήμου είναι κι αυτή χαλασμένη!

Βέβαια το ζητούμενο είναι και όπως λένε οι κάτοικοι, «αυτό αποτελεί ντροπή, αφού  μια- δύο φορές το χρόνο τα χρειαζόμαστε και είναι χαλασμένα». Πάντως οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει και θα έπρεπε  ο Δήμος Αγρινίου να είναι σε ετοιμότητα, αν και όπως μας κατήγγειλαν άνθρωποι που εμπλέκονται με την πολιτική προστασία,το φθινόπωρο του 2016, όπως ισχυρίζονται, δεν καλέστηκαν άρα δε συνεδρίασε το τοπικό συντονιστικό  όργανο του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να γίνει σωστή προετοιμασία και να υπάρξει ετοιμότητα των εμπλεκόμενων για την αντιμετώπιση και πρόληψη τέτοιων φαινομένων.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!