tromaktiko: Δολοφονία Αμοιρίδη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο! "Τέρας ψυχραιμίας" η Φρανσουάζ, μπαίνει στο σπίτι με την κόρη τους!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Δολοφονία Αμοιρίδη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο! "Τέρας ψυχραιμίας" η Φρανσουάζ, μπαίνει στο σπίτι με την κόρη τους!



Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία...
Κυριάκου Αμοιρίδη, εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας στα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης. Αφενός γιατί ο επικεφαλής της διπλωματίας μιας χώρας δολοφονήθηκε στο έδαφος της χώρας που μοιάζει να μην μπορεί να ελέγξει το έγκλημα (σ.σ. μόνο το 17% (!) των εγκλημάτων στο Ρίο εξιχνιάζονται) και αφετέρου διότι η ιστορία αυτή έχει και τις... ροζ αποχρώσεις της, αφού κύριοι κατηγορούμενοι της δολοφονίας είναι η σύζυγος του πρέσβη, ο εραστής της και ο εξάδελφός του.

Η ιστορία εν... συντομία
Για την οικονομία της συζήτησης θα πρέπει να αναφέρουμε τα σημαντικότερα σημεία της υπόθεσης: Η σύζυγος του πρέσβη, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα, δήλωσε στις Αρχές την εξαφάνιση του Κυριάκου Αμοιρίδη, υποκρινόμενη πως δεν γνωρίζει τίποτα.

Δύο ημέρες αργότερα οι Αρχές βρήκαν ένα καμένο αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν η απανθρακωμένη σωρός του πρέσβη, ωστόσο το οπτικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας έξω από το σπίτι του ζεύγους στην περιοχή Nova Iguaçu ήταν η αφορμή να συλληφθούν και δύο άνδρες. Ο 29χρονος αστυνομικός Sérgio Gomes Moreira Filho και ο εξάδελφός του.

Όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, μέχρι που οι αστυνομικοί τους έδειξαν το επίμαχο βίντεο, οπότε και αναγκάστηκαν να ομολογήσουν. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Φρανσουάζ Αμοιρίδη κατηγόρησε για όλα τον αστυνομικό, ο οποίος να σημειώσουμε πως είναι και ο εραστής της, λέγοντας πως εκείνη δεν είχε ιδέα για το σχέδιο δολοφονίας. Εκείνος προσπάθησε να την προστατέψει, ωστόσο αυτό έκανε έξαλλο τον εφάδελφό του, ο οποίος και είπε στους αστυνομικούς πως όχι μόνο η γυναίκα συμμετείχε, αλλά ήταν και ο "εγκέφαλος" του σχεδίου, με τους δύο άνδρες να είναι απλά οι εκτελεστές!

Η ίδια φέρεται να υποσχέθηκε και χρήματα στον εξάδελφο του εραστή της, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του "τσιλιαδόρου", όμως φέρεται και να τον απείλησε πως αν μιλήσει "θα έχει το ίδιο τέλος"!

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια του κειμένου

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο!
Παράλληλα με όλα αυτά και ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί, ένα νέο βίντεο βλέπει το "φως" της δημοσιότητας.

Και είναι σημαντικό, αφού για πρώτη φορά δείχνει την Φρανσουάζ Αμοιρίδη να επιστρέφει στο σπίτι, μαζί με την 11χρονη κόρη της. Αυτό ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ωστόσο οι δυο τους μπαίνουν στην πόρτα από την οποία φαίνονται σε άλλο σημείο του βίντεο οι δύο άνδρες να βγαίνουν με το πτώμα του πρέσβη...
Εδώ, πάντως, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικτοί. Κι αυτό διότι ο εξάδελφος του εραστή της, έχει καταθέσει πως η ίδια επέστρεψε όταν ακόμη μέσα στο σπίτι βρισκόταν το πτώμα του πρέσβη!

Μάλιστα, είπε ότι τους... επέπληξε, επειδή δεν το είχαν "ξεφορτωθεί" μέχρι εκείνη να επιστρέψει. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί, γιατί την στιγμή που εκείνη επιστρέφει, δεν φαίνεται στο πλάνο το λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ο πρέσβης και τελικά οι δράστες παράτησαν και έκαψαν δυο μέρες μετά τη δολοφονία, με το πτώμα του μέσα.

Στο βίντεο επίσης δεν φαίνεται η ώρα καταγραφής, συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν όντως η Φρανσουάζ επέστρεψε όταν οι δράστης και ο δολοφονηθείς πρέσβης βρίσκονταν στο σπίτι.

Πάντως, την στιγμή που εμφανίζονται στην οθόνμη η Φρανσουάζ Αμοιρίδη και η κόρη της φαίνεται για πολύ λίγο στα αριστερά, ένας άνδρας ο οποίος μοιάζει να είναι ο 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος φαίνεται και σε άλλα σημεία του βίντεο.

Φορά ρκουρόχρωμη βερμούδα, ανοιχτόχρωμη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, ενώ το κεφάλι του είναι ξυρισμένο. Δείτε τον σε αυτό το στιγμιότυπο

Και δείτε την στιγμή που φτάνει η σύζυγος του πρέσβη με την κόρη της και μπαίνουν στο σπίτι. Στα αριστερά ο άνδρας που προαναφέραμε

Στην συνέχεια του βίντεο φαίνεται στο βάθος ξανά το αυτοκίνητο, το οποίο στρίβει και φεύγει. Πάντως θα πρέπει να επαναλάβουμε πως δεν μπορεί να γίνει σαφές από το βίντεο αν ισχύει ο σοκαριστικός ισχυρισμός του συνεργού του "παράνομου ζεύγους", ότι δηλαδή την στιγμή που επιστρέφει η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, βρίσκεται στο σπίτι το πτώμα του -νεκρού- συζύγου της.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!