tromaktiko: «Η ζωή, ευδοκιμεί πάνω στον θάνατο»!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

«Η ζωή, ευδοκιμεί πάνω στον θάνατο»!



Γράφει ο Κώστας Βουλγαράκης
Η κουβέντα συνταξιούχων, ήταν περί ανέμων και υδάτων (ως συνήθως) και μεταξύ άλλων, έπιασε και τα φάρμακα … τις ανατιμήσεις, συμμετοχές και τις ελλείψεις από την αγορά, αφού προηγουμένως βέβαια, είχαμε θίξει όλα τα κοινωνικά θέματα, με περισσή ευαισθησία και προοδευτική αντίληψη (βλ. υποκρισία)!!

- Μα καλά, αυτό το φάρμακο για τον καρκίνο, τόσο δύσκολο είναι να ανακαλυφθεί!?

- Και ποιος σου είπε ότι δεν έχει ανακαλυφθεί!? (άστραψε μέσα μου η ιδέα και έριξα το δόλωμα …. ως ¨ειδικός¨)

- Μα τι λες !? (είπαν όλοι και ανακάθισαν, θέλοντας να ακούσουν λεπτομερώς …. τη συνταρακτική αποκάλυψη)

- Και γιατί δεν το κυκλοφορούν, να γλυτώσει ο κοσμάκης!?

- Είναι πολλοί οι λόγοι ….. (είπα, περισπούδαστα και ολίγον συνωμοτικά, για να κεντρίσω το ενδιαφέρον τους και να βάλω λίγη ίντριγκα, λίγο σασπέν στην ιστορία μου και αφού είδα ότι έπιασε για τα καλά το δόλωμα, συνέχισα) …. αλλά για πέστε μου, ας υποθέσουμε ότι το κυκλοφορούσαν ευρέως αυτό το σωτήριο φάρμακο και εξαφανίζονταν ο καρκίνος, όπως στο παρελθόν εξαφανίστηκαν πολλές θανατηφόρες αρρώστιες (πανούκλα, ελονοσία, κλπ), έχετε σκεφτεί ….. τι θα συνέβαινε στον κόσμο, στον πληθυσμό της γης!?

- Δηλαδή !? (ρώτησαν μάλλον καχύποπτα)- Προχθές άκουσα, ότι ο πληθυσμός της γης, από 6 δις σήμερα, μέχρι το 2050, θα έχει γίνει 9 δις, θα αυξηθεί δηλαδή περί το 50%, μέσα σε 30 χρόνια!! Αυτό σας λέει τίποτα!? (είπα)
- Θες να πεις ότι, αφήνουν επίτηδες τον κοσμάκη να πεθαίνει, για να καλοπερνάνε ΑΥΤΟΙ οι άτιμοι!? (είπε ο αντιστασιακός φίλος, έτσι γιατί έπρεπε να πει κάτι ηρωικό).

- Μη ζορίζεσαι, γιατί και εσύ και εμείς εδώ, καλοπερασάκηδες απ’ τη μπάντα του κλάμπ «αυτών των άτιμων» είμαστε!! Αλλοίμονο στους «άλλους», τους έρμους εκ γενετής καταδικασμένους στην Αφρική, στην Ασία και στη Λατινική Αμερική!! (είπα και άναψα φωτιές, έεε μα πια)
Ακολούθησαν, ένα σωρό ….. μα δεν πρέπει ….. δεν μπορεί …. μα δεν κάνει ….. είναι σωστό ….. άνθρωποι είναι και αυτοί ….. και τόσα άλλα, όμορφα και ανθρωπιστικά, ηρωικά και προοδευτικά!!

(Αρχή διάλεξης καφενείου) : Και γιατί νομίζετε, ότι τόσοι άνθρωποι φεύγουν από τις πατρίδες τους και έρχονται στην περιοχή μας!? Μήπως ψάχνουν τα φάρμακα τους ή μήπως τους κυνηγά ο Σαντάμ!?

Αφήστε τα λοιπόν αυτά!! Κάτι τέτοια, μπορούμε να τα λέμε ΟΛΟΙ μας, εκεί που πρέπει ….. για να πουλήσουμε μούρη προοδευτική και ανέξοδο ανθρωπισμό!! Οι άνθρωποι αυτοί, δεν φεύγουν γιατί φοβήθηκαν τον Καντάφι, τον Σαντάμ ή τον Μαδούρο!! Φεύγουν και έρχονται εδώ, γιατί δεν έχουν να φάνε ….. φαΐ ψάχνουν οι δυστυχισμένοι και όχι φάρμακα!!

Και σ’ όλα αυτά, ας μη ξεχνάμε και τον Πόλεμο!! Φαντάζεστε έναν κόσμο, χωρίς πολέμους και συρράξεις, έναν κόσμο ειρηνικό, πλημμυρισμένο μόνο από αγάπη, συμπόνια και αλτρουισμό !? Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα ζουν, 80 ή 100 ή και 120 χρόνια, χωρίς αρρώστιες και βία!?

Αν νομίζετε ότι η γη, μπορεί να θρέψει όλο το «ζωικό βασίλειο» της, μάλλον ονειρεύεστε!! Ρίξτε μια ματιά, σε οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ που αφορά στη Φύση και προσπαθήστε να κατανοήσετε του «Νόμους της Φύσης», στον αγώνα ….. και στην ισορροπία της επιβίωσης!! Θα δείτε ότι η φύση …. προνοά και είτε ήπια είτε βίαια, προσπαθεί πάντα να ισορροπεί και να επιβιώνει!!
Διάβαζα κάπου ότι, οι λύκοι στις σαβάνες τις Μογγολίας, αν δεν σκοτώσουν κάθε χρόνο ένα αριθμό από κάτι ζώα σαν τις αντιλόπες, αυτές θα αυξηθούν τόσο πολύ, που θα αποδεκατίσουν όλο το χορτάρι στην περιοχή και μετά, δεν θα μπορούν, ούτε οι ίδιες ούτε και τα άλλα φυτοφάγα, να επιβιώσουν και ασφαλώς, αν δεν επιβιώσουν τα φυτοφάγα, δεν θα επιβιώσουν, ούτε τα σαρκοφάγα!! Μετά, βλέπουμε τον λύκο, να κατασπαράσσει ένα αρνάκι και μας πιάνει οργή, τρόμος και αηδία!! Την ίδια ώρα όμως, εμείς απολαμβάνουμε τα νόστιμα παϊδάκια στη Χασιά και το τσιγαριαστό στον Ομαλό!! Αν λοιπόν διαταράξεις τις ισορροπίες της επιβίωσης, αν διασπάσεις τη διατροφική αλυσίδα, τότε θα βιάσεις τη Φύση και θα επιφέρεις μεγαλύτερο κακό, απ’ το καλό που επιδιώκεις!!

Επιτέλους!! Ας βγάλουμε τις παρωπίδες και ας παραδεχτούμε ΟΛΟΙ μας – ΟΛΟΙ μας, ότι το γνωρίζουμε πολύ καλά, πως όλα αυτά τα εμβόλια, τα φάρμακα και οι ιατροφαρμακευτικές δυνατότητες μας, τις οποίες ΕΜΕΙΣ εδώ απολαμβάνουμε άνετα, έχουν προηγουμένως «δοκιμαστεί», σ’ αυτούς εκεί τους άμοιρους Μαύρους Ανθρώπους, ότι χιλιάδες «πειραματόζωα» άποροι φτωχοί άνθρωποι, έχουν πεθάνει ή σακατευτεί σε ιατροφαρμακευτικά πειράματα, για να είμαστε προστατευμένοι εμείς, για να επιβιώνουμε ….. και για να το παίζουμε, ΕΜΕΙΣ εδώ τώρα στο καφενείο, αλτρουιστές, ευαίσθητοι και ανθρωπιστές, με τζάμπα κόστος και κανένα ρίσκο, βέβαια!!

Ας το καταλάβουμε !! Η ζωή, ευδοκιμεί …. πάνω στον θάνατο!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!