tromaktiko: Από την Ιατρική Σχολή στα «Δίδυμα Φεγγάρια»!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Από την Ιατρική Σχολή στα «Δίδυμα Φεγγάρια»!



Πρόκειται για ένα από τα πολλά υποσχόμενα άτομα στον κόσμο της υποκριτικής. Έχει μπει τα τελευταία χρόνια στις ζωές μας και παρουσιάζει...
σημαντική εξέλιξη στην πορεία του.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο και στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε για ιδιαίτερες πτυχές της ζωής του. Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πως στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει Ιατρική, σχολή στην οποία είχε περάσει. «Στα πέντε χρόνια της σχολής παρακολουθούσα τα μαθήματα σταθερά, αλλά τον έκτο χρόνο έκανα μια παύση γιατί έθεσα κάποιες άλλες προτεραιότητες», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα αναφερόταν σε δύο θεατρικές παραστάσεις που είχαν προκύψει, με την υποκριτική να τον κερδίζει. «Από τη μία η παιδική παράσταση “Ως την άκρη του Ονείρου” της Κέλλυς Σταμουλάκη και από την άλλη, η συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο στο “Sorry, I ‘m Greek”», εξηγεί στο Down Town Κύπρου.

Ο λόγος για τον ηθοποιό, Νικόλα Μπράβο. Ο όμορφος ηθοποιός αποκάλυψε: «Δεν έκανα κάποια συζήτηση με τους γονείς μου, μόνος μου πήρα τις αποφάσεις μου. Απλά, μία μέρα, όταν ήδη είχα κλείσει τις δουλειές και είχα ξεκινήσει πρόβες, η μητέρα μου, εύλογα, αναρωτήθηκε: “Αν θα παίζεις όλες αυτές τις ώρες στο παιδικό, πότε θα πηγαίνεις στην σχολή;”. Και τότε της είπα: “όλα θα γίνουν, μάνα, μην ανησυχείς, όλα καλά!”».
«Τώρα πια έχω κάνει μετεγγραφή στην Ιατρική της Κύπρου», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα γελώντας. Ο Νικόλας εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα προς το παρόν, καθώς το ένστικτό του τον έχει βοηθήσει σημαντικά. Μάλιστα αποκάλυψε: «Εκείνο τον χειμώνα, προέκυψε και η συμμετοχή μου στο σίριαλ «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega και μετά από ένα χρόνο, το καθημερινό «Δικαίωση». Εξάλλου, την Ιατρική δεν την έχω παρατήσει, ούτε την έχω βγάλει από το μυαλό μου. Έχοντας περάσει 2 χρόνια αποστασιοποίησης, την «έπιασα» ξανά και άρχισα να παρακολουθώ τις κλινικές του έκτου έτους, μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησα τα γυρίσματα για τα «Δίδυμα Φεγγάρια».».

Όπως φαίνεται δεν έχει εγκαταλείψει πραγματικά τη σχολή, αλλά φροντίζει να διατηρεί επαφή. «Η Ιατρική είναι μια πολύ σπουδαία επιστήμη, αλλά έχει το εξής πρόβλημα: σε θέλει κατ’ αποκλειστικότητα. Θυμάμαι έναν καθηγητή που μας είχε πει: «Κύριοι, η Ιατρική είναι ζηλότυπη ερωμένη, δεν σηκώνει απιστίες. Αν θέλετε να γίνετε, έστω μέτριοι γιατροί, θέλει αφοσίωση τεράστια. Άμα θα είσαι κάτω από το μέτριο, δεν αξίζει να περάσεις όλο αυτό τον Γολγοθά, γιατί στο τέλος, ούτε την μαγεία της ιατρικής θα νιώσεις, που βρίσκεται στη θεραπεία». Είχε πολύ δίκιο εκείνος ο καθηγητής, γιατί κι εγώ πιστεύω πως για να κάνεις κάτι και να το κάνεις καλά, πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτό, είτε είναι υποκριτική, είτε ιατρική, είτε μουσική…».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!