tromaktiko: Χάμες Ροντρίγες: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ»

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Χάμες Ροντρίγες: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ»



Ο Χάμες Ροντρίγες, αναφερόμενος στα σχόλια και τις εικασίες σχετικά με το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθάρισε την επιθυμία του να...
παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός, που είδε τον ρόλο και τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται τις τελευταίες δύο σεζόν και έφτασε το 2014 από τη Μονακό με 80 εκατ. ευρώ, σημείωσε δύο γκολ στη νίκη (3-0) επί της Σεβίλλης στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των «16» στο Copa del Rey.

Ο Κολομβιανός που έχει ξεκινήσει μόλις σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος αυτή την σεζόν, τον Δεκέμβριο δήλωσε ότι θα εξετάσει τις επιλογές του, αν δεν πάρει περισσότερο χρόνο παίζοντας. «Ο καθένας στην ομάδα θέλει να παίζει όλη την ώρα και όλοι περνούν από κακές στιγμές, αλλά τώρα μια νέα χρονιά έχει αρχίσει για μένα και εγώ θέλω να μείνω στη Μαδρίτη.» είπε ο Χάμες Ροντρίγες στους δημοσιογράφους. «Θέλω μόνο να παίζω καλά, όταν έχω την ευκαιρία να κάνω καλά πράγματα, όπως έκανα απέναντι στην Σεβίλη και να βοηθάω την ομάδα με τα γκολ που σημειώνω.» πρόσθεσε ο 25χρονος άσος. Ο Ροντρίγκες προκάλεσε δυσαρέσκεια στην Ρεάλ, όταν μετά τη νίκη των Μαδριλένων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA στην Ιαπωνία, είπε: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ, αν θα μείνω εδώ. Είχα προσφορές και έχω επτά ημέρες για να το σκεφτώ. Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θέλω να παίξω περισσότερο».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!