tromaktiko: Υπέρ της ρύθμισης για την αυτόνομη θέρμανση η Ένωση Επαγγελματιών Φυσικού Αερίου

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Υπέρ της ρύθμισης για την αυτόνομη θέρμανση η Ένωση Επαγγελματιών Φυσικού Αερίου



Την ικανοποίησή της για την νομοθετική ρύθμιση σχετικά με την τοποθέτηση ανεξάρτητων μονάδων θέρμανσης στα...
διαμερίσματα, εκφράζει η Ένωση Επαγγελματιών Φυσικού Αερίου, ερμηνεύοντας ότι με τη διάταξη αυτή, καθιστά πιο άμεση, εύκολη και ευνοϊκή την αυτόνομη σύνδεση ενός διαμερίσματος με το δίκτυο φυσικού αερίου.

«Είναι γεγονός ότι χιλιάδες νοικοκυριά αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες που έχουν επίπτωση στη δυνατότητά τους να λειτουργήσουν τις κεντρικές θερμάνσεις των πολυκατοικιών και κατ’ επέκταση να θερμανθούν. Τα μέλη της ΕΕΦΑ αντιμετωπίζουν καθημερινά το συγκεκριμένο θέμα προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τα νοικοκυριά που θέλουν να αποκτήσουν αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο, ωστόσο η ασυμφωνία μεταξύ των ιδιοκτητών δυσχεραίνει τη διαδικασία και τελικά αδυνατούν να αποδεσμευτούν», αναφέρει η Ένωση.

Τονίζει δε τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου (μειωμένο κόστος σε σχέση με το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα, άμεση διαθεσιμότητα του καυσίμου, μειωμένες εκπομπές ρύπων) όπως και την τόνωση της αγοράς των επαγγελματιών φυσικού αερίου, που αφορά περί τις 4.500 θέσεις εργασίας στην Αττική.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!