tromaktiko: ΚΡΗΤΗ: Καταθέσεις επί… καταθέσεων για την δολοφονία του επιχειρηματία

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΗΤΗ: Καταθέσεις επί… καταθέσεων για την δολοφονία του επιχειρηματία



Με γρήγορους ρυθμούς προχωράν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την διαλεύκανση της... «περίπλοκης» δολοφονίας του 40χρονου επιχειρηματία, Ιάκωβου Εμμανουήλ που την περασμένη Τρίτη βρέθηκε νεκρός στην Ροδιά.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν σταματήσει στιγμή τις έρευνες ενώ σε καθημερινή βάση – μέχρι και αργά το βράδυ – παίρνουν καταθέσεις από μέλη της οικογένειάς του, ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός του αλλά και συνεργάτες του.

Το σημείο στη Ροδιά όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Αυτό που προβληματίζει, ωστόσο, τις αρχές είναι ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό του τηλέφωνο αλλά και τα προσωπικά του αντικείμενα ενώ η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να δώσει αρκετά στοιχεία.

Την ίδια ώρα, οι αρχές περιμένουν από τη σήμανση να αναλύσουν όλα τα ευρήματα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του θύματος ενώ αναμένουν και τα αποτελέσματα του τεστ dna στο γενετικό υλικό που βρέθηκε στο ΙΧ.

Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, στη Ροδιά.

Εν τω μεταξύ ερευνάται και το γεγονός ότι ο 40χρονος στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε ακόμη και τώρα συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες και δοσοληψίες.

Τα τελευταία τηλεφωνήματα που έκανε

Τρία ήταν τα τηλέφωνα που έκανε ο 40χρονος Ιάκωβος Εμμανουήλ πριν δολοφονηθεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύντροφός του.

«Την Πέμπτη, την ημέρα που εξαφανίστηκε, με πήρε τηλέφωνο στις 4 το απόγευμα για να με ρωτήσει αν ήμαστε καλά και πώς είναι το παιδί. Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την σπιτονοικοκυρά του – με την οποία διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις – λέγοντάς της πως σε μία ώρα θα επιστρέψει στο σπίτι. Τέλος μίλησε με τον συνεργάτη του και του είπε ότι είχε ένα ραντεβού στο Καβροχώρι. Έκτοτε εξαφανίστηκε. Εγώ τον έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν μπορούσα να τον βρω. Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή ενώ καλούσε το κινητό του κάποιος το έκλεινε. Στη συνέχεια όσες κλήσεις κι αν του έκανα έβγαινε τηλεφωνητής», επεσήμανε ο σύντροφος του 40χρονου επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!