tromaktiko: ΈΤΣΙ θα τον κάνεις δικό σου για πάντα ανάλογα με το ζώδιό του

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΈΤΣΙ θα τον κάνεις δικό σου για πάντα ανάλογα με το ζώδιό του



Για να ρίξετε έναν άνδρα Κριό, παίξτε το παιχνίδι με τους κανόνες του. Κανόνας νούμερο ένα: καταδίωξη!...
Αφήστε τον να σας κυνηγήσει, αφού για τον άνδρα Κριό, το να σας κυνηγά είναι πιο συναρπαστικό από το να σας πιάνει. Μην ξεχνάτε ποτέ την κατακτητική του φύση. Θέλει πάντα ό,τι δεν μπορεί να έχει, γιατί αυτό αναδεικνύει το πνεύμα του πολεμιστή μέσα του και τον κάνει να ορμά στη φωτιά. Για να του ανάψετε τα αίματα, παίξτε το δύσκολη. Θα του στείλετε έτσι το μήνυμα ότι είστε το έπαθλό του και καθώς ο Κριός θέλει πάντα να κερδίζει, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σας καταφέρει. Αν θέλετε να του κρατήσετε τεταμένο το ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πράγματα λίγο δυσκολεύουν και γίνονται πιο περίπλοκα. Δεδομένου ότι αγαπά τα ζόρια, κάντε του σαφές ότι δεν μπορεί να σας κερδίσει ολοκληρωτικά. Αυτό θα τον κρατήσει σε μόνιμη έξαψη. Κάθε τόσο, αφήστε τον να σας προστατεύει, όπως ο Δον Κιχώτης τη Δουλτσινέα του. Του αρέσει να παριστάνει τον ιππότη με τη λαμπερή πανοπλία. Για να τον κερδίσετε, μην του παραδοθείτε ποτέ ολοκληρωτικά. Διαφορετικά θα χάσει το ενδιαφέρον του και το παιχνίδι θα τελειώσει.

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Ταύρο:
Η τακτική αποπλάνησης ενός άνδρα Ταύρου είναι απλή και προβλέψιμη. Καλέστε τον στο σπίτι σας για φαγητό που θα έχετε –εννοείται- μαγειρέψει με τα χεράκια σας και φτιάξτε ατμόσφαιρα. Μόλις σας χτυπήσει την πόρτα ανοίξτε του φορώντας ένα όμορφο φόρεμα από ύφασμα που να τον προκαλεί να το αγγίξει, κι αν είστε τολμηρός τύπος, φορέστε ένα σέξι νεγκλιζέ! Βεβαιωθείτε ότι μυρίζετε σαν την ίδια την Αφροδίτη την ώρα που αναδύεται από τον αφρό, και καθώς σκύβετε για να του σερβίρετε ένα ποτήρι καλό κρασί, αφήστε τον διακριτικά να δει με την άκρη του ματιού του τη σχισμή του στήθους σας. Πεθαίνει! Μ΄αυτό τον τρόπο, το αισθησιακό ερωτικό παιχνίδι, θα έχει αρχίσει κατά κάποιο τρόπο (μια ανάσα) από το στόμα του! Και τι καλύτερο, αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο…της γεύσης. Μετά το δείπνο, χαρίστε του ένα απολαυστικό μασάζ που θα εγγυάται την παράδοσή σας, και αφεθείτε στην κτητική φύση του. Αν, δε, τον αφήσετε να καταλάβει πως χειρίζεστε και τα οικονομικά σας ζητήματα με υπευθυνότητα, τότε είστε στο σωστό δρόμο αποπλάνησής του άνδρα Ταύρου για τα καλά!

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Δίδυμο:

Ένας άνδρας Δίδυμος δεν προσκολλάται εύκολα σε μια γυναίκα, οπότε αν θέλετε να τον αποπλανήσετε, αφήστε του τη δυνατότητα να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει. Απαιτεί ποικιλία και διανοητική διέγερση, έτσι θα πρέπει πρωτίστως να αποπλανήσετε το μυαλό του. Φλερτάρετέ τον διά τηλεφώνου, μέσω e-mail ή ακόμη και εγγράφως, στέλνοντάς του επιστολές με σεξουαλικά υπονοούμενα. Όσα σχεδιάζετε για να τον κερδίσετε θα πρέπει να είναι ανάλαφρα, καθώς δεν αντέχει τα βαριά συναισθήματα, τα δράματα και τη δέσμευση, και …δεν θα πάρει! Φροντίστε να είστε διασκεδαστική, ερεθιστική και μη διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στο κρεβάτι ή τουλάχιστον μιλήστε του για την προθυμία σας να… πειραματιστείτε. Αυτό που θα του κρατήσει τεταμένο το ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η ποικιλία. Αλλά, αν ποτέ του πείτε πως θέλετε μια μακρόχρονη σχέση μαζί του, το πουλάκι θα πετάξει. Γελάστε με τα αστεία του, κάντε τον να νιώσει ότι είναι ο πιο έξυπνος, πνευματώδης άνθρωπος που υπάρχει, κι αν απομακρυνθεί από κοντά σας για να μιλήσει σε κάποιον άλλο, αφήστε τον και μη δημιουργείτε ζήτημα. Το αφροδισιακό του άνδρα Δίδυμου είναι…αρκετός χώρος για να αναπνέει.

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Καρκίνο:

Ο άνδρας Καρκίνος είναι μια ευαίσθητη και προστατευτική ψυχή. Για να τον κερδίσετε, κάντε τον να νιώσει ασφαλής. Βοηθήστε τον «να γλείψει τις πληγές του» και προσφέρετέ του μια στοργική φωλιά που φωνάζει από μακριά «ασφάλεια». Τότε θα γίνει δικός σας μέχρι να πείτε κίμινο. Αποπλανήστε τον, προσφέροντάς του μητρική φροντίδα, γιατί αυτό του αναδεύει βαθιά συναισθήματα και τον κάνει να θέλει να σας φροντίσει και ο ίδιος. Ένας άνδρας Καρκίνος γίνεται ο πιο τρυφερός εραστής, όταν αυτά τα συναισθήματα αναφλέγονται, γι΄αυτό αφήστε τον να τα εκδηλώσει σε αφθονία! Απολαύστε τις διαθέσεις του και χαϊδέψτε τα μαλλιά του, καθώς σας εκμυστηρεύεται όσα νιώθει, αλλά εκμυστηρευτείτε του και εσείς τα δικά σας συναισθήματα, γιατί θέλει να νιώθει πως τον χρειάζεστε. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό του είναι γι΄αυτόν ένα σαγηνευτικό ελιξίριο. Από τη στιγμή που θα του χαρίσετε την απομόνωση που χρειάζεται από τον κόσμο και νιώσει με τη σειρά του την ανάγκη να σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά, εύκολα θα τον κάνετε δικό σας.

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Λέοντα:

Κάθε Λιοντάρι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βασιλιάς και να γίνεται σεβαστός. Από την στιγμή που θα εμπεδώσετε ότι αυτό είναι ζωτική του ανάγκη και όχι μια απλή επίδειξη ναρκισσισμού, μπορείτε να τον κερδίσετε. Το σχέδιο δράσης σας πρέπει να είναι τολμηρό, σπουδαίο και δραματικό.Τοποθετήστε τον στο επίκεντρο, όπου και θέλει να βρίσκεται και δείξτε του λατρεία, σεβασμό και θαυμασμό. Τότε η θερμοκρασία του θα αρχίσει να ανεβαίνει και θα γίνει πιο καυτός κι από τον κυβερνήτη του, τον Ήλιο. Ο άνδρας Λέων αναζητά το παραμύθι, έτσι για να τον αποπλανήσετε, αποδείξτε του ότι είστε άξια της βασιλικής του περιποίησης. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος και καθόλου φιδωλός στα δώρα, αλλά προετοιμαστείτε να του ράνετε τα πόδια με ροδοπέταλα, για να του δείξετε την ευγνωμοσύνη σας. Θαυμάστε το κορμί του και γενικά το παρουσιαστικό του, καθώς πρόκειται για έναν άντρα που υπερηφανεύεται για την εμφάνισή του και η έγκρισή σας θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση. Κι άλλο; Ναι, κι άλλο! Ποτέ μην πληγώσετε το «εγώ» του και μη διανοηθείτε να τον φέρετε σε δύσκολη θέση δημοσίως. Αν το κάνετε, θα σας κλειδώσει έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του για πάντα!

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Παρθένο:

Κάντε ένα ντους, ναι σοβαρά μιλάμε. Είναι η πρώτη κίνηση στη στρατηγική αποπλάνησης ενός άντρα Παρθένου, καθώς αυτό δείχνει πως σέβεστε την ανάγκη του για τάξη, καθαριότητα και αγνότητα. Αν θέλετε αυτός ο άνθρωπος να σας αγγίξει χωρίς ενδοιασμούς, φροντίστε το σώμα σας ανάλογα. Ο άνδρας Παρθένος φοβάται το άγνωστο, έτσι θα τον κερδίσετε πιο εύκολα, αν πειστεί ότι η σχέση του μαζί σας δεν θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Πείτε του τι περιμένετε από αυτόν και να είστε σίγουρη ότι δεν πρόκειται να σας δώσει τίποτα λιγότερο. Το παρουσιαστικό του μπορεί να είναι ψυχρό, αλλά μην σας ξεγελάει, καθώς έχει πολύ βαθιές και αισθησιακές ανάγκες. Αν εξασκήσετε την υπομονή σας και καταφέρετε να αντέξετε την τάση του να υπεραναλύει τα πράγματα, τότε μπορεί ν΄αρχίσει η προθέρμανση. Χρειάζεται λίγη έξτρα δουλίτσα για να καταφέρετε να τον «ρίξετε». Ανασκουμπώστε τα μανίκια σας και δείξτε του πως είστε πρόθυμη να «εργαστείτε» γι΄αυτόν αλλά και γενικώς, και τότε θα πάρει μπρος. Είναι ένα διανοητικό ζώδιο, έτσι θα χρειαστεί να δένετε και «εγκεφαλικά», αν θέλετε να δέσετε και στην κρεβατοκάμαρα.

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Ζυγό:

Αν θέλετε να κερδίσετε έναν άνδρα Ζυγό, θα πρέπει να συντονίζεστε με την επιθυμία του για ρομαντικά δείπνα, όμορφη εμφάνιση και καλό γούστο. Ο Ζυγός εκτιμά καθετί ωραίο, και σπάνια γίνεται ζευγάρι με μια γυναίκα που ο ίδιος και οι άλλοι δεν θεωρούν ελκυστική. Και θα μου πείτε, τι δουλειά έχουν οι άλλοι στην υπόθεση. Έχουν, γιατί ο Ζυγός συχνά δυσκολεύεται να σχηματίσει άποψη και ν΄αποφασίσει ο ίδιος, καθώς φοβάται μήπως χάσει την έγκριση κάποιου άλλου και τον δυσαρεστήσει. Επομένως, προκειμένου να τον αποπλανήσετε, θα χρειαστεί να σας εγκρίνουν οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής του. Θα του φανείτε ακόμα πιο ελκυστική, αν οι φίλοι και η οικογένειά του είναι με το μέρος σας. Μιλήστε του απαλά, κάντε του κοπλιμέντα και περάστε μαζί ατέλειωτες ώρες συζήτησης, επειδή ο Ζυγός θέλει να συζητά τα πάντα μαζί σας. Όταν σφάλετε παραδεχτείτε το, γιατί η αντικειμενική αυτοκριτική και η δικαιοσύνη παίζουν για κείνον μεγάλο ρόλο. Μαζί του δεν θα έχετε μόνο σεξ, αλλά μια κανονική σχέση με τα όλα της. Θέλει αγάπες και λουλούδια, θέλει γάμο, κι αν του πείτε ότι θέλετε και σεις το ίδιο, θα τυλίξει τα χέρια του γύρω σας σε χρόνο μηδέν. Είναι ρομαντικός…τι να κάνουμε!

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Σκορπιό:

Απλώς βγάλτε τα ρούχα σας! Aρκεί ένα βαθύ, έντονο βλέμμα του για να νιώσετε αμέσως τα vibes της ερωτικής έλξης, κάτι που σας δείχνει ότι βαδίζετε στο σωστό δρόμο. Η αλήθεια είναι πως ο έλεγχος της κατάστασης βρίσκεται στα δικά του χέρια. Πρέπει, ωστόσο, να υπάρχει κάτι περισσότερο από τη φυσική έλξη ανάμεσά σας, για να σας επιτρέψει να τον αποπλανήσετε. Έχει ανάγκη το συναισθηματική δέσιμο, και ως ζώδιο είναι από τα πιο αισθαντικά, λαχταρώντας μια σεξουαλική εμπειρία που ξεπερνά τους φυσικούς περιορισμούς. Δεν ενδιαφέρεται να κάνει έρωτα με το κορμί σας. Θέλει να κάνει έρωτα με την ψυχή σας. Έτσι, αν θέλετε να τον κερδίσετε, ξεγυμνώστε μπροστά του την ψυχή σας. Να θυμάστε πάντα, πως θέλει να έχει εκείνος τον έλεγχο, κι ετοιμαστείτε να του παραδοθείτε σε πολλούς τομείς και με πολλούς τρόπους, ή τουλάχιστον αφήστε τον να το πιστεύει. Δείξτε του άφθονη αγάπη και εμπιστοσύνη, ακόμη και αν του πάρει αρκετό χρόνο για να σας ανταποδώσει αυτά τα συναισθήματα.

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Τοξότη:

Πείτε του, πως θέλετε να πηδήξετε από αεροπλάνο, να πάτε μια κρουαζιέρα στο Νότιο Ειρηνικό ή να αναρριχηθείτε στο Έβερεστ, και βρίσκεστε ήδη σε πορεία αποπλάνησής του. Ο άνδρας Τοξότης αγαπά την περιπέτεια και τα ταξίδια, είναι επεκτατικός από τη φύση του κι έχει την ικανότητα να βλέπει όλες τις δυνατότητες της ζωής. Θέλει να εξερευνήσει τα πάντα και να αναζητήσει την αλήθεια οπουδήποτε μπορεί να είναι κρυμμένη. Για να τον κερδίσετε, πρέπει να του δείξετε ότι είστε μέρος αυτής της αλήθειας. Είναι ένας περιπλανώμενος ιδεαλιστής, κι όπου τον οδηγεί η ανήσυχη ψυχή του ψάχνει το νόημα της ζωής. Μοιραστείτε την αναζήτησή του, εκτιμήστε τη σοφία του και σεβαστείτε τις απόψεις του, αν θέλετε να τον κάνετε δικό σας. Και το βασικότερο: μην προσκολλάστε πάνω του. Θέλει να νιώθει ελεύθερος, έτσι πρέπει να ξέρετε πότε να τον κρατάτε και πότε να τον αφήνετε, γιατί δεν αντέχει καθόλου την πίεση. Δώστε του ένα ιδανικό να πιστεύει και τότε είναι πιθανό πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε την καρδιά και το κορμί του.

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Αιγόκερω:

Αν σεβαστείτε την ανάγκη του για έλεγχο και τη φιλοδοξία του, έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε έναν άνδρα Αιγόκερω. Είναι απλός στην καρδιά, αλλά η φύση του είναι τόσο περιχαρακωμένη από τις ευθύνες και τους στόχους του, που συχνά δεν δίνει προτεραιότητα στις σχέσεις. Αφήστε τον να αναλάβει την ευθύνη σε κάθε κατάσταση, αναγνωρίστε την αυθεντία του, επιτρέψτε του να θέσει εκείνος τους κανόνες, και τότε μπορείτε να τον αποπλανήσετε. Προσπαθήστε να παραβείτε κάποιους από τους κανόνες του ή να αμφισβητήσετε την εξουσία του με κάθε τρόπο, και θα βρεθείτε έξω από την πόρτα κι έξω απ΄την καρδιά του. Ο άντρας Αιγόκερως λατρεύει την παράδοση, έτσι θέλει έναν σύντροφο σταθερό και πρακτικό, και σε καμία περίπτωση έναν άνθρωπο απερίσκεπτο και επιπόλαιο. Δείξτε του ότι είστε τόσο σταθερή όσο ένα δέντρο με βαθιές ρίζες και θα τον κερδίσετε.

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Υδροχόο:

Αν θέλετε να αποπλανήσετε έναν άνδρα Υδροχόο, πρέπει να είστε ψύχραιμη, αποστασιοποιημένη και κάπως απρόσιτη. Παρότι μπορεί να αισθάνεστε πολύ έντονα συναισθήματα γι΄ αυτό το ζώδιο, ποτέ δεν θα σκεφτεί να σας ρίξει γρήγορα στο κρεβάτι. Η σκέψη είναι αυτό που προέχει για τον Υδροχόο, και συχνά μπορεί να ζει τη ζωή μέσα στο μυαλό του και μόνο. Πρέπει να έχει έναν σύντροφο να μπορεί να του μιλά για τις προοδευτικές και πρωτότυπες ιδέες του. Πάνω απ ‘όλα, θέλει να σας νιώθει φίλη του. Αν, λοιπόν, θέλετε να τον κάνετε δικό σας, φροντίστε πρώτα να κερδίσετε τη φιλία του. Ένας άλλος τρόπος είναι να εκτιμήσετε την ατομικότητά του, την αγάπη του για την ελευθερία του, και την ανάγκη του να κάνει τη διαφορά στον κόσμο και σε όλη την ανθρωπότητα. Βοηθήστε τον να το πετύχει, και θα είναι δικός σας για μια ολόκληρη ζωή.

Πώς να «ρίξετε» έναν άνδρα Ιχθύ:

Πάρτε μαζί σας ένα κουτί χαρτομάντηλα πηγαίνοντας μαζί του να δείτε μια ρομαντική ταινία, κι ετοιμαστείτε να χαθείτε ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου. Για να αποπλανήσετε έναν άνδρα Ιχθύ, πρέπει να του ανοιχτείτε πλήρως. Πείτε του ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σας σώσει. Θέλει η σχέση με το σύντροφο της ψυχής του να μη μοιάζει με καμία άλλη. Λαχταρά την ένωση δύο ψυχών αλλά και δύο κορμιών σε ένα. Αν μπορείτε να διαχειριστείτε μια αγάπη χωρίς όρια, τότε μπορείτε και να τον κερδίσετε. Είναι ευαίσθητος, ευγενικός και συμπονετικός, ένα σφουγγάρι που απορροφά τα συναισθήματα όλων γύρω του, και φυσικά και τα δικά σας. Μόλις νιώσει ότι θέλετε να τον αποπλανήσετε, θα θεωρήσει αυτό το συναίσθημα δικό του και θα πάρει την πρωτοβουλία να σας αποπλανήσει ο ίδιος. Αυτά είναι!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!