tromaktiko: Το ξέρατε οτι το χρώμα του εσωρούχου σας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητα σας;

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Το ξέρατε οτι το χρώμα του εσωρούχου σας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητα σας;



Συνήθως, σχεδόν το 72 τοις εκατό των γυναικών επιλέγουν χρώματα εσωρούχων που δεν...
ξεχωρίζουν πολύ από το χρώμα του δέρματος τους.

Τα κόκκινα εσώρουχα δείχνουν ότι η κοπέλα που τα φοράει δεν είναι ντροπαλή. Τα λευκά εσώρουχα δείχνουν ότι η γυναίκα αυτή είναι πρόθυμη να μάθει, και τα ροζ εσώρουχα δείχνουν ότι είναι πρόθυμη να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο στη σχέση.

Όλο και περισσότερα κορίτσια επιλέγουν εσώρουχα που κρύβουν όλο και λιγότερα. Τα χρώματα που υπάρχουν στην άκρη του υφάσματος του εσωρούχου, τα οποία μπορεί να είναι το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο, μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση ενθουσιασμού, και μπορούν να αυξήσουν την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό σας και να επιταχύνουν την αναπνοή σας.

Επίσης και το σουτιέν σας μεταφέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Δηλαδή τα μικρά σουτιέν που είναι στο χρώμα του δέρματος δείχνουν ότι η γυναίκα που τα φοράει πατά σταθερά στο έδαφος, νιώθει ασφάλεια με τον εαυτό της, είναι χαλαρή και δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Τα κόκκινα σουτιέν δείχνουν ότι η γυναίκα έχει ενέργεια και πάθος. Αυτοί οι τύποι των γυναικών δεν είναι ντροπαλές, και ζητούν αυτό που θέλουν. Το μαύρο σουτιέν σημαίνει ότι η γυναίκα είναι ισχυρή, παθιασμένη, αλλά είναι χαμηλών τόνων. Το λευκό σουτιέν είναι ένα σημάδι αθωότητας, αλλά δείχνει ότι το πρόσωπο αυτό είναι ανοιχτό προς τις προτάσεις και αυτό το είδος σουτιέν δείχνει ότι η γυναίκα επιθυμεί να μάθει νέα πράγματα!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!