tromaktiko: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για τον γιο του

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για τον γιο του



Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά του, πόσο μάλλον για το παιδί του, που φροντίζει να το κρατάει μακριά ...
από τα φώτα της δημοσιότητας. Μιλώντας στο περιοδικό You αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους το κάνει αλλά και για το ενδεχόμενο μιας νέας υιοθεσίας.

Ο ίδιος έχει μάλιστα στείλει εξώδικο κι αυτό διότι όπως λέει:

Το παιδί δεν το έχω δεκανίκι για να βγαίνω στα περιοδικά. Και δεν επιτρέπω να γίνεται πόλος έλξης. Είναι ανήλικο και πρέπει να το προστατεύσω. Αν θέλω να το βγάλω φωτογραφία, θα το βγάλω. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει χρήματα από τις φωτογραφίες του.

 Αφήνει όπως λέει την πόρτα της προσωπικής του ζωής ανοιχτή μέχρι όπου θέλει αυτός αλλά δε θα επέτρεπε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί το πρόσωπο του παιδιού του.

Μέχρι εκεί που θέλω εγώ. Όχι να εκμεταλλεύονται οικονομικά το πρόσωπο του παιδιού μου. Ο γιος μου εξάλλου δεν ζει σε γυάλα, κυκλοφορεί και παίζει με τους φίλους του.

Στην ερώτηση για το εάν υιοθετούσε ένα δεύτερο παιδάκι ο ίδιος απαντάει πως δεν το σκέφτεται αλλά δε θα έλεγε τίποτα δημοσίως για αυτά τα θέματα, και φυσικά δε θα ρωτούσε κανένα και σημειώνει πως το μεγάλωμα ενός παιδιού γίνεται καθημερινα, και κάθε ημέρα είναι σχολείο για τον ίδιο και για τον γιο του.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!