tromaktiko: Προτάθηκε ο Λούκας Μπάριος στον ΠΑΟΚ - "Βλέπει" και Λουίς Αλμπέρτο

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Προτάθηκε ο Λούκας Μπάριος στον ΠΑΟΚ - "Βλέπει" και Λουίς Αλμπέρτο



Ο 32χρονος "κοσμογυρισμένος" επιθετικός της Παλμέιρας, Λούκας Μπάριος, φαίνεται πως προτάθηκε και εξετάζεται από τον ...
ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του.

Ο Παραγουανός φορ, που έκανε καλό όνομα αγωνιζόμενος στην Ντόρτμουντ, από το 2015 βρίσκεται στη βραζιλιάνικη ομάδα, έχοντας καταγράψει 22 συμμετοχές και βρίσκοντας δίχτυα 6 φορές.

Το βιογραφικό του τα λέει όλα, αφού έχει κληθεί και στην Εθνική Παραγουάης (από το 2010), 34 φορές (10 γκολ) και όπως αναφέρει η εφημερίδα "Arena Press" έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Λούμπος Μίχελ.

Το who is who

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς (17 συμ. 5 γκολ), ενώ το 2004 μεταπήδησε στην Τεμούκο, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά με 28 συμμετοχές και 12 γκολ.

Το πρώτο βήμα για την Ευρώπη το έκανε το 2009, όταν η Ντόρτμουντ έδωσε 4,2 εκατομμύρια ευρώ στην Κόλο-Κόλο (με την οποία πέτυχε 26 γκολ σε 39 συμμετοχές μέσα σε ένα χρόνο) και στους Βεστφαλούς έμεινε 4 χρόνια, έχοντας 82 συμμετοχές και 39 γκολ.

Ακολούθησε η Κίνα και η Guangzhou Evergrande το 2012-13 (17 συμ. 5 γκολ), η Ρωσία (Σπαρτάκ Μόσχας 16 συμ. 2 γκολ) και η Μονπελιέ πρόπερσι (31 συμ. 11 γκολ), πριν καταλήξει στην Παλμέιρας.

Και Λουίς Αλμπέρτο

Ένα όνομα που βγήκε στην επιφάνεια εσχάτως, είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Metrosport", και του Λουίς Αλμπέρτο που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Λάτσιο, αλλά έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές στη Serie A και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα.

Ο 24χρονος Ισπανός έχει περάσει στο παρελθόν (δίχως επιτυχία είναι η αλήθεια) από Σεβίλλη, Λίβερπουλ, όπου έκανε πολύ λίγες συμμετοχές. Αντίθετα, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έχοντας συμπαίκτη τον πρώην επιθετικό του «δικεφάλου του Βορρά», Λούκας Πέρεθ, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη Λίβερπουλ.

Συνολικά, είχε 31 συμμετοχές την περυσινή σεζόν. Οι 29 ήταν στο πρωτάθλημα (με έξι γκολ και επτά ασίστ) και οι δύο στο Κύπελλο.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!