tromaktiko: «Φάρμακο» κατά του καρκίνου διαφήμιζε ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

«Φάρμακο» κατά του καρκίνου διαφήμιζε ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα



Επιθετική συμπεριφορά που...
προμήνυε ότι μπορεί να προκαλέσει κακό εκδήλωνε ο 39χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία με 14 μαχαιριές της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, στη Λαμία.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο συγκεκριμένος άνδρας έβριζε χυδαία αυτούς που θεωρούσε «αντιπάλους» του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, του οποίου ήταν ενεργό μέλος κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Σε μία από τις αναρτήσεις του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook στις 23 Δεκεμβρίου 2016 γράφει ότι ετοιμάζει χειρουργείο για να προχωρά σε επεμβάσεις:

«Είχα παραγγείλει ένα χειρουργείο για πολύ λεπτές επεμβάσεις και δύσκολα περιστατικά. Είναι έτοιμο. Να δούμε ποιος θα κάνει χρήση πρώτος αλλά και ποιος θα κάνει την επέμβαση. Δεν είναι να παίζεις με το νυστέρι στα χέρια».

Ο 39χρονος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε «πόλεμο» με πρωτοκλασάτο στέλεχος του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» με το οποίο στο παρελθόν είχε στενότατες σχέσεις και εμφανιζόταν συχνά μαζί του σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Αφορμή για να διαρραγούν οι σχέσεις τους έγινε η ενασχόληση του με «θεραπευτικά σκευάσματα». Ο 39χρονος έφτανε στο σημείο να αναρτεί στο διαδίκτυο φωτογραφίες των σκευασμάτων διαφημίζοντας ότι θεραπεύουν τον καρκίνο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!