tromaktiko: Αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε όχημα της Τροχαίας!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε όχημα της Τροχαίας!



Για ρύθμιση της κυκλοφορίας...
βρίσκονταν στα ξημερώματα αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου στην διασταύρωση της Συκιάς (57ο χλμ ε.ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων), όταν η τρελή πορεία Ι.Χ. αυτοκινήτου κατέληξε πάνω στο υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα μάλιστα τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 4 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο ρυθμίζοντας την κυκλοφορία , όταν ο 28χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου από αδέξιο χειρισμό, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητο της Τροχαίας που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Ένας εκ τους αστυνομικούς τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.

Ο 28χρονος οδηγός, όπως προέκυψε στην συνέχεια, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί από αστυνομικούς της Τροχαίας Αγρινίου στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε, υπεβλήθη και πάλι σε έλεγχο μέθης, όπου βρέθηκε πως είχε και πάλι καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!