tromaktiko: ΚΑΝΕΙΣ δεν άντεξε να δει ΑΥΤΟ το τρέιλερ της νέας ταινίας! Λιποθυμίες με τις σοκαριστικές και αιματηρές σκηνές του...

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΝΕΙΣ δεν άντεξε να δει ΑΥΤΟ το τρέιλερ της νέας ταινίας! Λιποθυμίες με τις σοκαριστικές και αιματηρές σκηνές του...



Διεθνή μίντια μετέδιδαν τον περασμένο Σεπτέμβριο πως κάποιοι θεατές στην κλειστή προβολή που έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο λιποθύμησαν...
και κατέληξαν να απομακρυνθούν από την αίθουσα με ασθενοφόρο, στα μισά της προβολής της ταινίας τρόμου Raw (Grave).
Ο Ryan Werner, ο οποίος είναι υπεύθυνος μάρκετινγκ της ταινίας στο Τορόντο, επιβεβαίωσε στο The Hollywood Reporter ότι ασθενοφόρα έπρεπε να κληθούν στο χώρο μετά τα περιστατικά. Κάποια άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως σε άλλες προβολές υπήρξαν θεατές που αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί η προβολή.

Για τους λάτρεις του gore και του τρόμου, αυτά ήταν αρκετά για να προκληθεί μεγάλη προσμονή, σχεδόν στα όρια της μυθολογίας, για το «Raw» που τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου.

Η κριτική του Guardian έκανε λόγο για ένα πολύπλοκο δράμα με θέμα την ενήλικη ζωή, την εικόνα του σώματος και τη σφοδρή επιθυμία μέσα από μια σκληρή μεταφορά γεμάτη αίμα και ακραίες σκηνές. Το θέμα του Raw είναι ο κανιβαλισμός, ένα από τα τελευταία ταμπού του ανθρώπινου είδους, όπως λέει και η Julie Ducournau που το σκηνοθετεί.

Η υπόθεση:«Όλοι στην οικογένειά της Justine είναι κτηνίατροι και βίγκαν. Στα 16 της, αυτή είναι μια λαμπρή και πολλά υποσχόμενη μαθήτρια που ξεκινά να φοιτά στην κτηνιατρική σχολή και τελικά εισέρχεται σε έναν παρακμιακό, ανελέητο και επικίνδυνα σαγηνευτικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας ξεφεύγει από τις αρχές της οικογένειάς της, όταν τρώει ωμό κρέας για πρώτη φορά. Η Justine σύντομα θα αντιμετωπίσει τις απροσδόκητες συνέπειες των πράξεών της καθώς αρχίζει να αναδύεται ο πραγματικός της εαυτός».

To πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και τα ήδη κάποιοι σχολιάζουν πως είναι από μόνο του αρκετό για να προκαλέσει δυσφορία ή ακόμη και λιποθυμία. Δείτε το, αλλά να είστε προετοιμασμένοι πως το φιλμ αυτό είναι γεμάτο σοκαριστικές και αιματηρές σκηνές:
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!