tromaktiko: Επισκέψεις Δ. Μάρδα σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Επισκέψεις Δ. Μάρδα σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης



Ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών του με παραγωγικούς φορείς του Νομού επισκέφθηκε την περιοχή του ...Λαγκαδά, αρχίζοντας από το Σφαγείο των αδελφών Ταχμαζίδη. Εκεί είχε και μια πρώτη συνάντηση με το προσωπικό και με μέλη του Σωματείου Εργαζομένων. Σε μια δεύτερη συνάντηση συζήτησε με κτηνοτρόφους τα προβλήματά τους και έγινε συνεννόηση για επόμενη συνάντηση αφού πρώτα διερευνηθούν συγκεκριμένες προτάσεις των παραγωγών κτηνοτρόφων, με σκοπό επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων.

Επίσης, επισκέφθηκε το εργοστάσιο κεραμικών Ρόκα ΑΕ, όπου συζήτησε προβλήματα που αντιμετωπίζει η καινοτόμα επιχείρηση η οποία κατέχει κυρίαρχη θέση παγκοσμίως, στα πυρίμαχα υλικά.

Οι επισκέψεις συνεχίσθηκαν στην επιχείρηση πληροφορικής AMD Τelecom, που εδρεύει σε τριώροφο ιδιόκτητο κτίριο στη Λητή Θεσσαλονίκης και διαθέτει θυγατρικές εταιρείες και αντιπροσωπείες σε έξι χώρες του εξωτερικού με περίπου 150 άτομα προσωπικό, ενώ συνεργάζεται με πάνω από 1.200 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε όλον τον κόσμο. Παρουσιάστηκαν από τη διοίκηση της εταιρίας, τρία προγράμματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συγκεκριμένους τομείς της δημόσιας διοίκησης.

Τέλος, επισκέφθηκε την εταιρία Μαρμούρης ΑΕ, εμπορική επιχείρηση με εισαγωγές-εξαγωγές σε υλικά και εξοπλισμό επιπλοποιίας, με δυναμική παρουσία στα Βαλκάνια.

Ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε στην περιοχή Γερακαρού, όπου συνάντησε αγρότες της περιοχής.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!