tromaktiko: Καταρρίπτεται η θεωρία για «προσθετικά» χέρια του σωματοφύλακα του Τραμπ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Καταρρίπτεται η θεωρία για «προσθετικά» χέρια του σωματοφύλακα του Τραμπ



Συνεχίζεται ο διαδικτυακός… πόλεμος για τα χέρια του σωματοφύλακα του Τραμπ, με χρήστες κοινωνικών δικτύων να εμφανίζονται διχασμένοι ...
αλλά και ενοχλημένοι με την επικρατούσα θεωρία, ότι δηλαδή ο άντρας κυκλοφορούσε στους δρόμους της Ουάσιγκτον με το χέρι στην σκανδάλη και για αυτό είχε φόρεσε προσθετικά μέλη! Ή μήπως όχι;

Τις περασμένες ημέρες, χρήστες του διαδικτύου αλλά και ΜΜΕ ανά τον κόσμο ασχολούνται με το βίντεο που δείχνει έναν άντρα των Μυστικών Υπηρεσιών να περπατάει δίπλα στην Πρώτη Οικογένεια, με τα χέρια του κοκαλωμένα στην ίδια θέση.

Το διαδίκτυο πήρε αμέσως… φωτιά! Χρήστες ανά τον κόσμο ενστερνίστηκαν τη θεωρία ότι ο σωματοφύλακας του νέου προέδρου φόρεσε προσθετικά χέρια επειδή έκρυβε ημιαυτόματο όπλο κάτω από τα ρούχα του.

Η βρετανική ταμπλόιντ Mirror, όμως, δημοσιοποιεί  ένα βίντεο που ανατρέπει αυτή τη θεωρία. Στο σύντομο βίντεο, ο σωματοφύλακας εμφανίζεται να κινεί τον αντίχειρά του, κάτι που προφανώς δεν θα μπορούσε να κάνει εάν τα χέρια ήταν ψεύτικα.

Παρότι τα χέρια του παραμένουν ακίνητα για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα η κίνηση αυτή σημαίνει ότι τα χέρια είναι πραγματικά.

Το πιθανότερο σενάριο, όπως αναφέρει η Mirror, είναι μάλλον ότι τα δάχτυλα του σωματοφύλακα είχαν παγώσει από το κρύο.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!