tromaktiko: Ενημερωτικό Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ενημερωτικό Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων



Ενημερωτικό Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 07.30’ έως 18.30’ ώρα της 09/01/2017 ή αναφέρθηκαν στο εν λόγω χρονικό διάστημα...


ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

[ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ]
Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης – απάτη – πλαστογραφία:
Σύλληψη (3) δραστών, αναζήτηση συνεργών τους.
05-01-17
μεσημβρινές ώρες
Ζεφύρι

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί (roma), ενώ αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους, καθόσον, διέπρατταν από 12μηνου, απάτες σε βάρος εμπόρων στην Αττική, στον Πύργο Ηλείας και στην  Καλαμάτα, τους οποίους εξαπατούσαν και στη συνέχεια αποσπούσαν εμπορεύματα, για τα οποία ουδέποτε κατέβαλαν το ανάλογο αντίτιμο. Ειδικότερα, ανωτέρω δράστες έπειθαν τους παθόντες, να μεταφέρουν τα εμπορεύματα, σε περιοχή που γειτνιάζει στον καταυλισμό Ζεφυρίου, είτε με την υπόσχεση της άμεσης εξόφλησης, η με την αποστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των πωλητών, πλαστών αποδεικτικών τραπεζικών εμβασμάτων και επιταγών. Από την έρευνα, εξιχνιάστηκαν εννέα (9) περιπτώσεις απάτης.


ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΗΠΕΙΡΟΥ
[Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ]
Περί ναρκωτικών:
Σύλληψη (2) δραστών.
09-01-2017/06:15
Περιφερειακή
Οδός Ιωαννίνων

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 31 ετών, καθόσον σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, ιδιοκτησίας ημεδαπής, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) κιλά και τριακόσια (300) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ανωτέρω όχημα, κατασχέθηκε.


ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΥΤΙΚΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ
[Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ]
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ανακοίνωση σεισμού.
09-01-2017/11:52

Πάτρα
Σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους (4,3) βαθμών της κλίμακας Richter, η οποία προέρχονταν από απόσταση (200) χλμ. δυτικά της Αθήνας, με επίκεντρο (11) χλμ. βόρεια της πόλης της Πάτρας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!