tromaktiko: Αδυνατούν οι υδραυλικοί να καλύψουν τα προβλήματα στις σωλήνες στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Αδυνατούν οι υδραυλικοί να καλύψουν τα προβλήματα στις σωλήνες στη Θεσσαλονίκη



Την αδυναμία των...
υδραυλικών να εξυπηρετήσουν το κοινό του πολεοδομικού ιστού της Θεσσαλονίκης και να ανταποκριθούν στον φόρτο των εργασιών που δημιούργησε η έντονη κακοκαιρία εξέφρασε στο Πρακτορείο FM 104,9 ο Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης Γιάννης Καραπινίδης.

«Δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Τα τηλέφωνα των ειδικευμένων υδραυλικών έχουν «πάρει φωτιά, 24 ώρες το 24ωρο» το τελευταίο διάστημα, σημειώνει ο κ. Καραπινίδης.

Τα προβλήματα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις πάντως αναμένεται να ενταθούν από το μεσημέρι της Πέμπτης 12/1, σημειώνει ο κ. Καραπινίδης, αποτέλεσμα της ανόδου της θερμοκρασίας. «Τώρα θα έχουμε τα προβλήματα καθώς θα υπάρξει σχετική άνοδο της θερμοκρασίας και θα φανεί το μέγεθος των ζημιών με τις πολλές σπασμένες σωληνώσεις στα νοικοκυριά και όχι μόνο».

Βασική συμβουλή σύμφωνα με τον κ. Καραπινίδης είναι οι ιδιοκτήτες και ένοικοι των χώρων να κλείσουν την κεντρική παροχή νερού στον χώρο «εφόσον μπορούν και όταν είναι μέσα σε κλειστό χώρο» από το σημείο σύνδεσης του εσωτερικού δικτύου με το δίκτυο της Εταιρίας Ύδρευσης.

Ταυτόχρονα, με το πέρας της περιόδου έντασης των φαινομένων, η πρώτη ενέργεια στην οποία θα πρέπει να προχωρήσει ένας ένοικος είναι «να μονωθεί κάθε σωλήνωση» για να είναι ένας χώρος προστατευμένος σε περίπτωση που «έρθει και νέο κύμα κακοκαιρίας».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!