tromaktiko: Ξεκίνησε η μάχη για την αμύθητη περιουσία του Πρινς

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ξεκίνησε η μάχη για την αμύθητη περιουσία του Πρινς



Αυτή την εβδομάδα...
κατατέθηκε σε δικαστήριο τη Μινεσότα η λίστα με την απογραφή της περιουσίας του θρυλικού μουσικού Πρινς, δίνοντας μία γεύση για το ύψος της προσωπικής του περιουσίας.

Η λίστα θα τεθεί σήμερα (12 Ιανουραρίου) υπό την εξέταση του δικαστηρίου του Carver County, όπως μετέδωσε το Star Tribune, το οποίο και θα εξετάσει επί μέρους ζητήματα που έχουν προκύψει μεταξύ των οποίων και ο ορισμός κληρονόμων, καθώς ο διάσημος μουσικός δεν έχει αφήσει διαθήκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο τραγουδιστής του «Purple Rain» είχε στην ιδιοκτησία του ακίνητα που η αξία τους ξεπερνάει τα 25 εκατ. δολάρια, επιπλέον διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 110.000 δολαρίων και 67 ράβδους χρυσού που αποτιμούνται σε πάνω από 836.000 δολάρια.

Επίσης τα διαθέσιμα της εταιρείας του NPG Music Publishing ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. δολάρια, ενώ δεν υπολογίζονται οι μετοχές και τα ομόλογα που είχε στη διάθεσή του και χωρίς να η απογραφή της περιουσίας του καλλιτέχνη, που πέθανε τον Απρίλιο του 2016, σε ηλικία 57 χρόνων, να είναι η τελική.

Επιπλέον υπάρχει και μία σειρά από ακυκλοφόρητα τραγούδια, που δεν έχουν αποτιμηθεί, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων: κοσμήματα, ο εξοπλισμός του στούντιο ηχογράφησης και τουλάχιστον μία ντουζίνα αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής δεν άφησε διαθήκη και κατά συνέπεια πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν μέρος της περιουσίας του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!