tromaktiko: ΤΩΡΑ: Στο Α.Τ. Αμαρουσίου ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ η Τατιάνα Στεφανίδου - Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα το πρωί

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ: Στο Α.Τ. Αμαρουσίου ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ η Τατιάνα Στεφανίδου - Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα το πρωί



Στο Α.Τ Αμαρουσίου μεταφέρθηκε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου μετά από την αυτόφωρη σύλληψή της που ζήτησε...
ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός. Σύμφωνα με την διαδικασία το πρωί η Τ. Στεφανίδου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης, μήνυση κατά της παρουσιάστριας για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.

Λίγα 24ωρα μετά την βίαιη εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα έρχεται μήνυση κατά δημοσιογράφων! Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι η μετάδοση της είδησης είναι αδίκημα και έτσι διώκουν δημοσιογράφους!

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής, μπήκε η Τατιάνα Στεφανιδου. Ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρωταγωνιστής της εισβολής στο Α Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, Γιάννης Λαγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κατά της Τατιάνας Στεφανιδου ζητώντας την αυτόφωρη σύλληψή της!

Από νωρίς το απόγευμα περιπολικό βρίσκεται έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και περιμένει την γνωστή παρουσιάστρια για να την συλλάβει! Περιπολικό έχει σταλεί και στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανιδου. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο γνωστό παιχνίδι εκφοβισμού όσων ασκούν κριτική στην Χρυσή Αυγή ή πολύ απλά κάνουν την δουλειά τους!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!