tromaktiko: Χρ. Βερναρδάκης: "Την άλλη εβδομάδα, η προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών"

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Χρ. Βερναρδάκης: "Την άλλη εβδομάδα, η προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών"



Σε προχθεσινη του συνέντευξη στην ΕΡΑ της Τρίπολης ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης δήλωσε σχετικά με τις...
προσλήψεις  εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση:

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει προκήρυξη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών».

Επίσης, αναφερόμενος στην κινητικότητα στο δημόσιο τομέα σημείωσε, ότι «μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα της ψηφιοποίησης των νέων οργανογραμμάτων, κάτι απαραίτητο για να λειτουργήσουν οι νέες νομοθετικές μας παρεμβάσεις, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Η συνέντευξη του Υπουργού έγινε στα πλαίσια επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στην Τρίπολη, όπου υπήρξε ενημέρωση για τα τοπικά προβλήματα. Οι Χρ. Βερναρδάκης και Γ. Μπασκόζος εξήγησαν τον κυβερνητικό προγραμματισμό στον χώρο της δημόσιας υγείας, ενώ αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα προσλήψεων που είναι σε εξέλιξη (2016 -17).

Από εκεί, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης υπογράμμισε τον κυβερνητικό στόχο για ανασύσταση, όπως είπε, του κοινωνικού κράτους (Παιδεία -Υγεία), ξεκινώντας από το 2017. Έστειλε όμως και μήνυμα σημειώνοντας πως «βρισκόμαστε στην αρχή του κυβερνητικού έργου, δεν τίθεται θέμα εκλογών. Τον μόνο που θα εξυπηρετούσε η διενέργεια πρόωρων εκλογών, είναι τα κυκλώματα διαπλοκής».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!