tromaktiko: Ναυπακτία: Δύσκολο το πρωινό στα Πεδινά και στα Ορεινά του Δήμου - Πολικές θερμοκρασίες …Ελεγχόμενη όμως η κατάσταση

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ναυπακτία: Δύσκολο το πρωινό στα Πεδινά και στα Ορεινά του Δήμου - Πολικές θερμοκρασίες …Ελεγχόμενη όμως η κατάσταση



Με το πρώτο φώς της ημέρας το τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπακτίας ρίχνει αλάτι σε όλα τα σημεία του ...
Δήμου Ναυπακτίας όπου υπάρχει πρόβλημα παγετού. Κυριότερα σημεία που έχουν πρόβλημα αυτή την ώρα είναι το τοπικό διαμέρισμα Σκάλας και κάποια σημεία του Περιφερειακού Ναύπακτου όπου αυτή την ώρα αλατιέρα του Δήμου Ναυπακτίας επιχειρεί.

Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει καθαρισμοί σε όσα σημεία δεν ήταν δυνατόν να προλάβουν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης χθές και σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε εκτιμάτε μέχρι το μεσημέρι να έχουν δοθεί λύσεις παντού.

Στο ορεινό κομμάτι με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν να καθαρίζουν το κεντρικό οδικό δίκτυο και να ρίχνουν αλάτι.Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε δεν υπάρχουν αποκλεισμένα χωριά καθώς σε μερικά από αυτά η πρόσβαση γίνεται έστω και με αγροτικά 4χ4 μέχρις ότου καθαριστεί περισσότερο σήμερα από τα μηχανήματα του Δήμου Ναυπακτίας.Αυτή την ώρα χιονίζει στην Ορεινή Ναυπακτία και σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε υπάρχει παγετός σε πολλά σημεία. Πολικές είναι οι θερμοκρασίες στα Ορεινά καθώς σε αρκετές καθώς αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Άνω Χώρα είναι στους -6 και Ελατού  -5.

Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες για όποιον αποφασίσει να ανηφορίσει στην Ορεινή Ναυπακτία.

Δείτε όμορφες εικόνες από την χιονισμένη Ναύπακτο

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!