tromaktiko: Την προστασία του παιδιού της ζήτησε η Πόλα Ρούπα

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Την προστασία του παιδιού της ζήτησε η Πόλα Ρούπα



Χωρίς να φέρει...
αντίσταση και αντίρρηση ακολούθησε τους αστυνομικούς στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής η Πόλα Ρούπα, η οποία συνελήφθη το πρωί σε σπίτι στην Ηλιούπολη, ζητώντας τους να προστατέψουν το παιδί της.

Η 48χρονη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και διωκόμενη ως ηγετικό μέλος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας συνελήφθη ύστερα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ στο σπίτι που διέμενε με το παιδί της στην οδό Ζαΐμη.

Ταυτόχρονα με την επιχείρηση στην Ηλιούπολη οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έκαναν έφοδο σε άλλο διαμέρισμα στην οδό Αθανασίου Διάκου 31 στον 'Αγιο Δημήτριο, όπου συνελήφθη μια 25χρονη, που κατηγορείται για υπόθαλψη. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποια ακριβώς είναι η σχέση της κοπέλας με την Πόλα Ρούπα.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα στο σπίτι της Ηλιούπολης, όπου φαίνεται, από την όλη εικόνα και τα πράγματα που υπάρχουν, πως η Πόλα Ρούπα έμενε για μεγάλο διάστημα εκεί, μαζί με το παιδί. Επίσης διεξάγεται έρευνα και στο διαμέρισμα της 25χρονης στον 'Αγιο Δημήτριο.

Αργότερα αναμένονται ανακοινώσεις για την υπόθεση από την Ελληνική Αστυνομία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!