tromaktiko: Φθιώτιδα: Κλειστά τα σχολεία και αύριο Τρίτη στη Λαμία και όλο το νομό

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Φθιώτιδα: Κλειστά τα σχολεία και αύριο Τρίτη στη Λαμία και όλο το νομό



Ο παγετός και το νέο κύμα χιονιά θα κρατήσει κλειστά και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη Φθιώτιδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλο το νομό Φθιώτιδας.

Η απόφαση πάρθηκε από τον κάθε Δήμο ξεχωριστά, αφού όπως είπαν πολλά σχολεία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τον παγετό (δεν λειτουργούν βρύσες και τουαλέτες).

Έτσι λοιπόν αύριο Τρίτη στα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στους Δήμους: Λαμιέων, Δομοκού, Λοκρών, Καμένων Βούρλων, Στυλίδας, Σπερχειάδας - Μακρακώμης και Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Σε ότι αφορά τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαμιέων θα παραμείνουν και αυτοί κλειστοί, ενώ οι ιδιωτικοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων αναφέρει:

«Κλειστά, λόγω των καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων.
Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!