tromaktiko: Λέσβος: Στειρώσεις οικόσιτων θηλυκών σκυλιών με έκπτωση για όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Λέσβος: Στειρώσεις οικόσιτων θηλυκών σκυλιών με έκπτωση για όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα



Πρόσκληση ενδιαφέροντος για όσους θα ήθελαν να στειρώσουν το θηλυκό σκυλί τους – που υποχρεωτικά πρέπει να έχουν τσιπάρει – και δεν...
μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά απευθύνει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» ο οποίος και φέτος – για τρίτη συνεχόμενη χρονιά – πραγματοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε συνεργασία με τα μέλη της ολλανδικής φιλοζωικής οργάνωσης «Canilos Animal Foundation» που επίσης δραστηριοποιείται στο νησί.Στην ανακοίνωση η «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης» επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι θα στειρωθούν 30 σκυλιά και εξηγεί ποιες είναι οι προϋποθέσεις για πάρετε αυτή την έκπτωση: «Οι ανεπιθύμητες γέννες των ιδιόκτητων σκυλιών είναι το βασικό αίτιο της αύξησης του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων. Καθώς το κόστος στείρωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό, πολλοί ιδιοκτήτες σκυλιών δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στειρώσουν τα σκυλιά τους, παρότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένα στειρωμένο σκυλί θα αντιμετωπίσει λιγότερα γενετήσια προβλήματα υγείας.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης και Canilos Ολλανδίας θέλοντας να βοηθήσουν στον περιορισμό των αδέσποτων σκυλιών στη Λέσβο αναλαμβάνουν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πρωτοβουλία ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ στη Λέσβο. Συγκεκριμένα, έχουμε εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στείρωσης για ιδιόκτητα θηλυκά σκυλιά κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2017, σε ιδιωτικά κτηνιατρεία της Μυτιλήνης. Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού θα πληρώσει μόνο 70 ευρώ και το υπόλοιπο κόστος θα το καλύψουν τα δύο φιλοζωικά σωματεία. Μοναδική προϋπόθεση είναι το θηλυκό σκυλί να έχει ηλεκτρονική ταυτότητα (τσιπ) – τονίζουμε ότι ΔΕΝ θα στειρωθούν ατσιπάριστα σκυλιά.

Εάν ενδιαφέρεστε να στειρώσετε το θηλυκό σκυλί σας σε χαμηλή τιμή, παρακαλούμε συμπληρώστε την κάτωθι αίτηση και επιστρέψτε τη στο email της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης, kivotosmitilini@gmail.com είτε στο inbox της σελίδας της ΚΙΒΩΤΟΥ στο Facebook. Καθώς τα οικονομικά μας μάς επιτρέπουν να καλύψουμε το κόστος στείρωσης περίπου 30 σκυλιών, σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων τα σκυλιά που θα στειρωθούν θα επιλεγούν με κλήρωση.

Λήξη υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017».

Η αίτηση που πρέπει να στείλετε

Αίτηση για επιδότηση στείρωσης ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ σκυλιού

(καταληκτική ημερομηνία υποβολής: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017)

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

Email ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ :

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΚΥΛΙΟΥ (ΔΕΝ θα στειρωθούν ζώα χωρίς τσιπ):

ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΥΛΙΟΥ:

ΒΑΡΟΣ ΣΚΥΛΙΟΥ:

Που να στείλετε την αίτηση

Παρακαλούμε επιστρέψτε την αίτησή σας στο email: kivotosmitilini@gmail.com ή στο inbox της σελίδας της ΚΙΒΩΤΟΥ στο Facebook. Εφόσον επιλεγείτε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες. Σας ενημερώνουμε ότι εσείς θα καταβάλετε στον κτηνίατρο που θα πραγματοποιήσει τη στείρωση τη συμμετοχή σας των 70 ευρώ ΠΡΙΝ την επέμβαση. Το υπόλοιπο ποσό θα το καλύψουν τα φιλοζωικά σωματεία μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!