tromaktiko: Γιάννης Μπέζος: Αποκαλύπτει πόσα χρήματα πήρε από την ΕΡΤ - Ποιους αποκαλεί «γελοίους»

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Μπέζος: Αποκαλύπτει πόσα χρήματα πήρε από την ΕΡΤ - Ποιους αποκαλεί «γελοίους»



Πολύς λόγος είχε γίνει πριν από λίγους μήνες για την θεατρική εκπομπή που ανέλαβε ο Γιάννης Μπέζος στην ΕΡΤ και το κόστος της...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει, το κόστος κάθε εκπομπής «άγγιζε» τα 50.000 ευρώ, ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε αποκαλύψει on camera πως η αμοιβή του ηθοποιού-παρουσιαστή της ήταν 600 ευρώ.

«Γελάω με τα λεγόμενα “χτυπήματα κάτω από τη μέση” και τα πυρά τους. Ειδικά στο διαδίκτυο κάνουν πάρτι πατώντας στην ανωνυμία. Πάρτι όμως!», λέει, στην Real News, ο Γιάννης Μπέζος και, όταν του αναφέρουν την ατάκα του «τα αξίζω και τα παίρνω», που είχε προκαλέσει αίσθηση, συνεχίζει: «φυσικά και ρίχνω λάδι στη φωτιά, για να δω πόσο γελοίοι μπορούν να γίνουν, πόσο ανόητοι. Ότι κι αν πω θα ρίξουν πυρά, δεν το ξέρεις πια; Αν έλεγα, ας πούμε, ότι κάνω την εκπομπή δωρεάν, πάλι θα έλεγαν πως το κάνω για να κλαυτώ. Μη με τσιγκλάς…».

Ερωτηθείς αν τα χρήματα που πήρε από την ΕΡΤ ήταν πολλά, ο ηθοποιός είναι κατηγορηματικός και αναφέρει πως «ήταν γύρω στα 700 ευρώ την εκπομπή. Μη ξαναγυρνάμε, όμως σε αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς έκλεισε ο κύκλος της. Δεν έχει νόημα».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!