tromaktiko: Άγριος φόνος με μαχαίρια και τσεκούρι στην Κύπρο

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Άγριος φόνος με μαχαίρια και τσεκούρι στην Κύπρο



Ένας αλλοδαπός πιθανόν...
από την Ινδία σκοτώθηκε στη Δερύνεια της Κύπρου, όταν ομοεθνείς του εισέβαλαν για άγνωστο λόγο στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν με άλλα 7 άτομα και τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και πιθανόν τσεκούρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02:15 σήμερα τα ξημερώματα, οκτώ αλλοδαποί, πιθανόν από την Ινδία, βρίσκονταν σε διαμέρισμα στη Δερύνεια όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πέντε άτομα που πιθανολογείται ότι είναι της ίδιας εθνικότητας  έσπασαν την πόρτα και εισήλθαν σ’ αυτό.

Με την είσοδο τους στο διαμέρισμα τα πέντε άτομα επιτέθηκαν εναντίον των παρευρισκομένων με μαχαίρια και πιθανόν τσεκούρι τραυματίζονταν τέσσερις από αυτούς.

Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε από τον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας τέσσερα άτομα τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενός , ενώ ένα άτομο είναι σοβαρά και δύο άλλα ελαφρά τραυματισμένα από αιχμηρά όργανα.

Τα στοιχεία των τριών τραυματισμένων ανδρών είναι μέχρι στιγμής άγνωστα. Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και φρουρείται.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!