tromaktiko: Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Τριάθλου στην Πάφο

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Τριάθλου στην Πάφο



Εδραιώνει την θέση της η Πάφος, ως προορισμός για  αθλητές υψηλού επιπέδου...

 Ηχηρά ονόματα του Τριάθλου βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Πάφο για προετοιμασία ενισχύοντας τις προσπάθειες όλων για ανάπτυξη του τουρισμού σε ολόχρονη βάση.

Οι Αθλητές προέρχονται από χώρες όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Γερμανία, Ρωσία, Ελλάδα, Κίνα κ.α  και μεταξύ των 25 περίπου αθλητών και  προπονητών που βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Πάφο ξεχωρίζουν οι πιο κάτω:

Nicola Spirig (SWISS): 2 Φορές ολυμπιονίκης (Gold London 2012, Silver Rio 2016),
Women’s triathlon,

Daniela Ryf (SWISS): Νικήτρια το 2015 & 2016 Ironman World Champion.
Corinne Abraham (WELSH):  Long distance triathlete and competitive at a world class level.
Wins: Asia Pacific Champion at IM Melbourne (2013) Champion; European Champion in Frankfurt (2014) Champion.

Anne Haug (GERMAN): Pofessional German Triathlete,  London Olympics 2012 position:11
Khadiga Amin (EGYPT): Egypt’s first woman to complete an Ironman triathlon aka Egypt’s first Ironwoman

Li Pengcheng (CHINA): The champion for his age group In 2014 Ironman Langkawi, The champion for his age group in 2015 Beijing international Triathlon, Completed the 2015 IRONMAN World Championship within 10 hours and 53 minutes., Third class for his age group in 2016 Vietnam Danang 70.3

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Εταιρείας Τουριστική Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου κος Νάσος Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό όσο αφορά την λειτουργία Training camps Τριάθλου στην Πάφο  ενισχύουν σημαντικά  την εικόνα του προορισμού. Η παρουσία δε διεθνούς εμβέλειας αθλητές  αναβαθμίζει το κύρος του προορισμού  και συμβάλει τα μέγιστα για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρία  Mokatpots Productions   για την δράση της και τις πρωτοβουλίες της και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα οποιεσδήποτε προσπάθειες συμβάλουν προς την περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού και απαύβλινση της εποχικότητας.

Η πρώτη βδομάδα Τraining camp του 2017 ολοκληρώνεται στις 14 Ιανουαρίου ενώ μικρότερος αριθμός αθλητών θα παραμείνει  μέχρι και τον Μαϊο στην Πάφο υπο την καθοδήγηση του πολύ γνωστού προπονητή της Τrissuto camps κον  Perry Agass. H δε Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ironman, Daniela Ryf αναμένεται να  παραμένει στην Πάφο μέχρι την τελευταία βδομάδα Ιανουαρίου πριν την αναχώρηση της για συμμετοχή στους αγώνες Dubai Triple Crown.

Βάση προγραμματισμού μέχρι τον Απρίλιο αναμένονται να φιλοξενηθούν στην Πάφο και στο training camp δεκάδες αθλητές από διάφορα μέρη του κόσμου για προετοιμασία.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!