tromaktiko: Για “αυτογκόλ” του Προέδρου Αναστασιάδη, κάνει λόγο ο Γ. Περδίκης

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Για “αυτογκόλ” του Προέδρου Αναστασιάδη, κάνει λόγο ο Γ. Περδίκης



“Πριν ξεκινήσει το παιγνίδι μπαίνουμε στο γήπεδο με αυτογκόλ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”, δήλωσε ο ...
Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης σε σχέση με το θέμα των εγγυήσεων και της παρουσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Διάσκεψη της Γενεύης.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της τελετής ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημάρχου Στροβόλου και κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του Προέδρου Αναστασιάδη στην εφημερίδα “Πολίτης”, ο κ. Περδίκης έκανε λόγο για σημεία υποχώρησης του Προέδρου.

Ο κ. Περδίκης χαρακτήρισε "λυπηρό" το ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν ακόμη να μεταβεί στη Γενεύη και χωρίς καμία συνεννόηση με την ελληνική Κυβέρνηση και το Εθνικό Συμβούλιο προέβη σε σημαντικά, όπως είπε, βήματα προς τα πίσω. Συγκεκριμένα, ο κ. Περδίκης αναφερόταν στις τοποθετήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη στη συνέντευξη στον “Πολίτη” σε σχέση με τη σύνθεση της Διάσκεψης της Γενεύης, σε σχέση με την παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε σχέση με το κρίσιμο θέμα των εγγυήσεων.

“Για πρώτη φορά ακούσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μιλά για εγγυήσεις της Τουρκίας μετά τη λύση του Κυπριακού, έστω και σε συνδυασμό με εγγυήσεις της ΕΕ και του ΣΑ. Είναι λυπηρό πραγματικά που, πριν ακόμα ξεκινήσει το παιγνίδι, μπαίνουμε στο γήπεδο με αυτογκόλ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”, κατέληξε.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!