tromaktiko: Βρήκαν το εξοχικό της Ρούπα στον Ωρωπό – Πήγαινε με το παιδί της

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Βρήκαν το εξοχικό της Ρούπα στον Ωρωπό – Πήγαινε με το παιδί της



Εξοχικό στον Ωρωπό που είχε νοικιάσει η Πόλα Ρούπα πριν από περίπου δύο χρόνια εντόπισε η Αντιτρομοκρατική, με τη βοήθεια των πλαστών ταυτοτήτων που έδωσε χθες στη δημοσιότητα...

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί η Ρούπα ήταν πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για το εξοχικό, το οποίο επισκεπτόταν μαζί με το παιδί της. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν μόνο παιχνίδια.

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, η αστυνομία ανακοίνωσε:

- Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο πολεμικά τυφέκια,
δύο πυροβόλα όπλα - πιστόλια,
τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και
φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

Κοντά στο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

Και στα δύο παραπάνω σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι της Αθανασοπούλου βρέθηκαν 100.000 ευρώ, τα οποία εκτιμάται ότι προέρχονται από ληστείες.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις. Οι έρευνες στα παραπάνω σπίτια συνεχίζονται.

Κατεπείγουσα είναι η βαλλιστική έρευνα στα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα με την ελπίδα ότι είναι τα καλάσνικοφ που χρησιμοπεί η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών στις επιχειρήσεις της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!