tromaktiko: Δήμαρχος Γεροσκήπου: Αρχίζει ένας νέος, μακρύς και δύσκολος αγώνας

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Δήμαρχος Γεροσκήπου: Αρχίζει ένας νέος, μακρύς και δύσκολος αγώνας



Πραγματοποιήθηκε η τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου στην...
αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου.

Επανεκλεγείς Δήμαρχος της Γεροσκήπου είναι ο Μιχάλης Παυλίδης.

Μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που απαρτίζουν τη δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ, Αριστερά Νέες Δυνάμεις είναι οι Βαλεντίνος Φακοντής και Ευτύχιος Κεζούδης, με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ ο επανεκλεγείς Κυριάκος Χατζηβασίλης και ο Ανδρέας Παπαχριστοδούλου, ενώ οι Ευάγγελος Αθανασίου Πάπης και Χάρις Πάζαρος απαρτίζουν τη δημοτική ομάδα του ΚΣ ΕΔΕΚ. Ο Ανδρέας Χριστοφίδης επανεξελέγη με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού και ο Αντώνης Τρακίδης εξελέγη μέσα από την Κίνηση για τη Σωτηρία της Πάφου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας του Δήμου Γεροσκήπου Κυριάκος Λεάνδρου, ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Παυλίδη καλή δουλειά, αποτελεσματική άσκηση των εξουσιών του προς όφελος του δημότη και της πόλης.

Ευχήθηκε επίσης από την φάση του νοικοκυρέματος και της ωρίμανσης έργων να περάσει ο Δήμος σε μια πενταετία πλούσια σε έργα ανταποδοτικά και ποιοτικά προς στην κοινωνία και ειδικά προς τους νέους μας.

Ο κ. Παυλίδης, στην ομιλία του με την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέφερε πως η ολοκλήρωση του κύκλου της πρώτης δημαρχιακής του θητείας επιβραβεύθηκε από το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών. Αισθάνομαι, είπε, ευτυχής γιατί πραγματικά ο τόπος προχώρησε μπροστά και οι προσπάθειες έφεραν αναγνωρίσιμα και μετρήσιμα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς δράσεις του Δήμου.

Ξεπεράσαμε, συνέχισε, “τα δύσκολα οικονομικά και άλλα προβλήματά και είμαστε έτοιμοι, με σταθερά πλέον βήματα, να συνεχίσουμε την πορεία μας προς το μέλλον για έναν Δήμο για τον οποίο θα είμαστε όλοι περήφανοι”.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως οφείλει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στην παρούσα οικονομική συγκυρία, με σκληρή δουλειά, προγραμματισμό και επιμονή, να υλοποιήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους αναπτυξιακούς στόχους, τα έργα υποδομής που θα διαφοροποιήσουν άρδην την εικόνα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος είπε ακόμη πως αρχίζει ένας νέος, μακρύς και δύσκολος αγώνας και δεν περισσεύει κανείς. Αποζητούμε, είπε, και θέλουμε την ενεργό συμμετοχή όλων, προσθέτοντας πως “εμείς οι αιρετοί οφείλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας, με βασικό σύνθημα μας ο Δήμος με όλους, δήμος για όλους”.

Εξάλλου ο Ευτύχιος Κεζούδης σε χαιρετισμό του έδωσε τη διαβεβαίωση στους συνδημότες του ότι θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν το προεκλογικό τους πρόγραμμα που σκοπεύει- όπως είπε- στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών του. Δεσμεύτηκε επίσης να εργαστούν για την ανάπτυξη του Δήμου τους σε όλους τους τομείς στα πλαίσια της μεταρρύθμισης της Τ.Α. υπερασπίζοντας την παραμονή και επέκταση του Δήμου τους.

Ο Κυριάκος Χατζηβασίλης ανέφερε πως μέσα από τις θέσεις παρεμβάσεις και αρχές τους θα προσπαθήσουν σε συνεργασία με το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο να είναι στο μέγιστο θετικοί προς όφελος των συμφερόντων του Δήμου τους.

Ο Ευάγγελος Πάπης ανέφερε πως μαζί με τον συναγωνιστή του Χάρη Πάζατο γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός, γεμάτος αντιξοότητες . Όμως, συνέχισε, έχει ταχθεί στην υπηρεσία του τόπου και θα αφοσιωθεί στο στόχο υπερβαίνοντας αν χρειαστεί κάποιες φορές –όπως είπε – και τους ίδιους τους εαυτούς τους με απώτερο σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής όλων.

Εξάλλου στην ομιλία του ο Ανδρέας Χριστοφίδης ανέφερε πως πεποίθησή του είναι η Δημοτική Αρχή να στηρίζεται σε τρεις πυλώνες, τη διαφάνεια, το δημόσιο έλεγχο και τη συνεργασία. Είμαστε εδώ, είπε, “να εργαστούμε σκληρά και συναινετικά, να ενώσουμε δυνάμεις για να ενώσουμε τη Γεροσκήπου και όχι να τη διχάσουμε. Τα δικά μας μάτια είναι στραμμένα στο αύριο”.

Τέλος ο Αντώνης Τρακίδης ανέφερε πως το νέο ΔΣ που προέκυψε μετά και τις τελευταίες δημοτικές εκλογές ανοίγει ελπιδοφόρους ορίζοντες αφού μπορεί μεν να μην ικανοποιεί πολλούς από τους συνδημότες του αλλά είναι αισθητά αναβαθμισμένο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!