tromaktiko: Εξέλιξη - ΣΟΚ στη δολοφονία του Έλληνα Πρέσβη - "Ήταν μπροστά..."

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Εξέλιξη - ΣΟΚ στη δολοφονία του Έλληνα Πρέσβη - "Ήταν μπροστά..."



Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την στυγερή δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, από την σύζυγό του, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας...
Τουλάχιστον συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες, σύμφωνα με την βραζιλιάνικη αστυνομία, η οποία αναφέρει ότι η «μαύρη χήρα», Φρανσουάζ, ήταν παρούσα τη στιγμή της στυγερής δολοφονίας.

Μάλιστα, η ίδια φέρεται να απείλησε και τον συνεργό και ανιψιό του εραστή της, ότι αν μιλήσει στις αρχές θα έχει την ίδια κατάληξη με τον άτυχο πρέσβη.

Οι απειλές της «μαύρης χήρας» - «Αν μιλήσεις θα έχεις την τύχη του πρέσβη»

Πιο συγκεκριμένα ένας από τους συνεργούς κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Φλουμινένσε ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν μιλούσε στις αρχές για τη δολοφονία του.

«Αν τολμήσεις (να μιλήσεις), θα καταλήξεις σαν τον πρέσβη» του είπε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο de Melo, ανιψιός του εραστή της Φρανσουάζ.

Εντύπωση προκαλεί και η ψυχραιμία της «μαύρης χήρας» μετά το έγκλημα η οποία προσπάθησε να χρηματίσει τον ανιψιό του εραστή της με 80.000 δολάρια για να μην μιλήσει.

Η αστυνομία μετά και από αυτές τις καταθέσεις θεωρεί ως «εγκέφαλο» του εγκλήματος του Κυριάκου Αμοιρίδη, την γυναίκα του Φρανσουάζ.

Σύμφωνα με την κατάθεση του νεαρού η καταβολή των χρημάτων θα γινόταν 30 μέρες μετά το έγκλημα, ενώ του είχε αποκρύψει ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης ήταν ο πρέσβης της Ελλάδας στην Βραζιλία.

Η Φρανσουάζ Αμοιρίδη είδε την δολοφονία του πρέσβη

Η αστυνομική έρευνα τοποθετεί επίσης την σύζυγο του Έλληνα πρέσβη στον τόπο του εγκλήματος κατά την διάρκεια της ανθρωποκτονίας.

Αυτό αποδεικνύεται από την κάμερα ασφαλείας που εξετάζει η αστυνομία και δείχνει ότι η Φρανσουάζ έφτασε στο σπίτι 2 ώρες πριν πάρουν το πτώμα του πρέσβη από το σπίτι για να το μεταφέρουν μακριά από εκεί και να το κάψουν.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες των βραζιλιάνικων ΜΜΕ ο εραστής της Αμοιρίδη διένυσε 300 χιλιόμετρα με το λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης σε μια προσπάθεια να βρει το κατάλληλο σημείο για να το κάψει και να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο αστυνομικός δεν ήξερε πως θα «ξεφορτωθεί» το πτώμα, πήγε στο Nova Friburgo, περί τα 150 χιλιόμετρα μακριά από το Nova Iguaçu όπου είχε δολοφονήσει τον έλληνα πρέσβη, δεν βρήκε το κατάλληλο σημείο για να ολοκληρώσει το σχέδιό του και μετά επέστρεψε στο Nova Iguaçu όπου κατάφερε να κάψει το όχημα κοντά στη λεωφόρο Arco Metropolitano σχεδόν μια ημέρα μετά τη δολοφονία του 59χρονου Αμοιρίδη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!