tromaktiko: Κοινή σύσκεψη ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη χώρα

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κοινή σύσκεψη ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη χώρα



Σε κοινή σύσκεψη και των τριών σιδηροδρομικών εταιρειών ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ κάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί...
την ΠΕΜΠΤΗ 12/1/2017 και ώρα 12.30’, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός στη λειτουργία του σιδηροδρόμου, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη χώρα.

Παρά το ότι οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου ν΄ανταποκριθούν στις ανάγκες του επιβατικού κοινού και των εμπορευμάτων, έχοντας να αντιμετωπίσουν την τεράστια έλλειψη προσωπικού, τη δραματική κατάσταση του τροχαίου υλικού και των υποδομών, ως απόρροια των κυβερνητικών επιλογών των τελευταίων ετών που διέσπασαν το σιδηρόδρομο σε τρεις εταιρείες και τον απαξιώνουν καθημερινά, έχοντας ως πολιτική θέση την πώληση του σιδηροδρόμου που θα λύσει δήθεν τα προβλήματα της χώρας!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια που θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των τρένων αντιμετωπίζοντας τις πολιτικές που αποβαίνουν εις βάρος του σιδηροδρόμου και της χώρας, καλώντας τις Διοικήσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!