tromaktiko: Μια BMW ξεχάστηκε σε δημόσιο πάρκινγκ για έξι μήνες

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Μια BMW ξεχάστηκε σε δημόσιο πάρκινγκ για έξι μήνες



Όταν αφήνεις το αυτοκίνητό σου σε ένα πολυόροφο πάρκινγκ χωρίς να σημειώσεις τη θέση που το άφησες, είναι πιθανό να ...
δυσκολευτείς να το βρεις, δηλαδή να το ψάχνεις για 5-10’.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που παρότι ψάχνουν για μέρες, δεν καταφέρνουν τα βρουν που πάρκαραν και τελικά… τα παρατάνε! Αυτό φαίνεται πως έκανε ένας τύπος από τη Σκωτία. Τον περασμένο Ιούνιο δανείστηκε την BMW ενός φίλου του και πήγε ως το Manchester, για να δει τη συναυλία των Stone Roses στο Etihad Stadium, στην έδρα της Manchester City. Πάρκαρε σε ένα από τα πολυόροφα πάρκινγκ της πόλης, όμως μετά το live δεν θυμόταν όχι μόνο τη θέση του αυτοκινήτου, αλλά ούτε καν τη θέση του ίδιου του πάρκινγκ.

Εκείνη τη νύχτα ήταν ίσως αρκετά μεθυσμένος για να ψάξει περισσότερο. Έψαξε όμως και τις επόμενες πέντε μέρες, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι αποφάσισε να παρατήσει το αυτοκίνητο εκεί και να γυρίσει στη Σκωτία. Ο ιδιοκτήτης της BMW έστειλε μερικά e-mail στις εταιρίες που διαχειρίζονται κάποια πάρκινγκ και στο δημοτικό συμβούλιο, ρωτώντας αν βρέθηκε κάπου το αυτοκίνητό του, και τελικά το δήλωσε στην αστυνομία ως χαμένο ή κλεμμένο σχεδόν δύο μήνες μετά, τον Αύγουστο.

Από τότε πέρασαν άλλοι τέσσερις μήνες, μέχρι το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου, όταν κάποιοι αστυνομικοί εντόπισαν την BMW, άθικτη, στο πάρκινγκ που τελικά την είχαν αφήσει προ εξαμήνου. Η αστυνομία του Μanchester δεν μπορούσε να μη σχολιάσει με χιούμορ το περίεργο γεγονός, γράφοντας στο Twitter ότι «Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γράψει το μηχάνημα όταν ο ιδιοκτήτης βάλει το εισιτήριο για να δει τι πρέπει να πληρώσει». Υπολογίζεται ότι ο λογαριασμός μέχρι σήμερα θα έχει ξεπεράσει τις £5.000 (€5.800).

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!