tromaktiko: Αποκολλήθηκε το πλοίο container που προσάραξε στο στενό της Μεσίνα- Δείτε το βίντεο με το προσαραγμένο πλοίο

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Αποκολλήθηκε το πλοίο container που προσάραξε στο στενό της Μεσίνα- Δείτε το βίντεο με το προσαραγμένο πλοίο



Ρυμουλκά από τους ιταλικούς λιμένες βοήθησαν ώστε να αποκολληθεί και να επναπλεύσει το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της ...
Maersk, το οποίο προσάραξε στα ανοικτά της Σικελίας στις 11 Ιανουαρίου.

Δύο ρυμουλκά από το λιμάνι της Μεσίνα και ένα από το λιμάνι το Μιλάζο έσπευσαν για να αντιμετωπίσουν την έκτακτη ανάγκη που παρουσιάστηκε στη περιοχή.

Το υπό σημαίας Δανίας Gustav Maersk προσάραξε στο στενό της Μεσίνα στη νότια Ιταλία πλέοντας από την Κροατία στο Gioia Tauro στην Ιταλία. Το κτισμένο το 2008 πλοίο, προσάραξε χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ζημιά στο κύτος του ή κάποια θαλάσσια ρύπανση, σύμφωνα με την Ιταλική ακτοφυλακή.

Τα δύο ρυμουλκά, το Grifone και το Macistone, ξεκίνησαν από το λιμάνι της Μεσίνα ενώ το Città Di Milazzo από το λιμάνι του Μιλάζο. Δύο ρυμουλκά προσδέθηκαν στη πρύμη του πλοίου, το οποίο με την βοήθεια και των μηχανών του, αποκολλήθηκε και κατευθύνθηκε με συνοδεία στο λιμάνι του Gioia Tauro. Ήδη διερευνώνται τα αίτια της προσάραξης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!