tromaktiko: Golden Globes 2017: Τα μαλλιά της Sarah Jessica Parker σχολιάστηκαν έντονα και να γιατί

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Golden Globes 2017: Τα μαλλιά της Sarah Jessica Parker σχολιάστηκαν έντονα και να γιατί



Η Sarah Jessica Parker χωρίς αμφιβολία ξέρει καλά να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Έχει τον τρόπο να προκαλεί το θαυμασμό και ...
αυτό έκανε και στο red carpet της φετινής τελετής των Golden Globes κυρίως με το hairstyle που επέλεξε.

Με την είσοδό της στο κόκκινο χαλί, η Sarah Jessica Parker έδωσε αφορμή για τα πρώτα σχόλια. Η ηθοποιός επέλεξε ένα vintage updo που η παρουσιάστρια του NBC, Natalie Morales θεώρησε ότι είναι εμπνευσμένο από την Princess Leia, την οποία υποδυόταν η Carrie Fisher. Αυτή η παρατήρηση έγινε σχεδόν βεβαιότητα και αναπαράχθηκε από τα περισσότερα sites που έκαναν live μετάδοση των Golden Globes, Όλοι θεώρησαν δεδομένο και απόλυτα λογικό να αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Parker το hairstyle της Princess Leia,  αφού η Fisher έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.


Ωστόσο, η ηθοποιός έδωσε την απάντησή της σχετικά με το σχόλιο και τις συνεχείς αναφορές που ήθελαν το υπέροχο vintage updo της να είναι εμπνευσμένο από αυτό της Princess Leia,  δηλώνοντας ότι η ομοιότητα ήταν τυχαία. Η Sarah Jessica Parker δεν είχε ως σημεία αναφοράς τη θρυλική Princess Leia για το χτένισμά της.

Αντίθετα, είπε ότι η έμπνευσή της ήταν μία παλαιά φωτογραφία με τη μαμά της νύφη, η οποία έπεσε πρόσφατα στα χέρια της. Η μαμά της είχε παρόμοιο χτένισμα και συζητώντας το με τον hairstylist Serge Normant -ο οποίος επιμελήθηκε το χτένισμα της βραδιάς- κατέληξαν σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που μόνο η Parker θα μπορούσε να υποστηρίξει με τέτοια επιτυχία.

Το updo της Sarah Jessica Parker είναι φοβερό ανεξαρτήτως έμπνευσης. Σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό της μακιγιάζ με τα smudgy dark eyes και τα pale pink χείλη, το beauty look της είναι ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά των φετινών Golden Globes.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!