tromaktiko: Η Kate Middleton φόρεσε δημιουργία ενός μικρού βρετανικού οίκου

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η Kate Middleton φόρεσε δημιουργία ενός μικρού βρετανικού οίκου



Οι στυλιστικές επιλογές της Kate Middleton αποτελούν πάντα αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους fashion lovers και η ίδια φαίνεται να...
ανταποκρίνεται σε αυτό με απόλυτα δημιουργική διάθεση. Στην τελευταία εμφάνισή της στο Anna Freud Center του Λονδίνου, η δούκισσα του Cambridge επέλεξε ένα μεσάτο παλτό με ζώνη σε μπλε ηλεκτρίκ από τον μικρό Βρετανικό οίκο Eponime.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Middleton προτιμά δημιουργία του συγκεκριμένου label, το οποίο ειδικεύεται σε '50s και '60s σχέδια ρούχων, τα οποία σχεδιάζει και δημιουργεί κατά παραγγελία σε μεμονωμένους πελάτες, ενώ διαθέτει μικρές εποχιακές συλλογές online. Τον περασμένο Μάρτιο, η ίδια επέλεξε ένα κόκκινο ταγιέρ στο στυλ της Jackie O' ενώ fan του brand φαίνεται να έχει γίνει και η πριγκίπισσα Εugenie που επέλεξε ένα φόρεμα για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας.

Είμαι ενθουσιασμένη που η δούκισσα επέλεξε ξανά Eponime. Δείχνει όμορφη, όπως πάντα”, δήλωσε η σχεδιάστρια και ιδρύτρια του brand Jet Shenkman. Όσο για το παλτό, είναι φτιαγμένο από διπλό μαλλί κρεπ και η ίδια εμπνεύστηκε το χρώμα μετά από μια επίσκεψη στην Ελλάδα- στη συνέχεια το επεξεργάστηκε σε σχέση με τη vintage φιλοσοφία του οίκου.
Άλλωστε, οι συγκεκριμένες δεκαετίες φαίνεται γενικότερα να εμπνέουν στυλιστικά την Middleton, η οποία έχει κάνει πολλές εμφανίσεις- αναφορές στο στυλ της Jackie Kennedy- ένα στυλ που παραμένει διαχρονικά κομψό και ειδικά φέτος πιο επίκαιρο από ποτέ λόγω της πολυαναμενόμενης ταινίας Jackie που αφηγείται τη ζωή της, με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman.

Ποια είναι όμως η ιστορία αυτού του μικρού Βρετανικού brand που βοηθά την Middleton (και άλλες γυναίκες) να αναβιώσουν το στυλ περασμένων δεκαετιών; Η πρώην στυλίστρια Shenkman άνοιξε την επιχείρηση το 2012, στήνοντας ουσιαστικά ένα στούντιο στο σπίτι της και την ονόμασε Eponime, όπως η αγαπημένη ηρωίδα των τεσσάρων παιδιών της από τους Άθλιους του Ουγκώ.
Μάλιστα, η ίδια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram όπου φαίνεται η διαδικασία παραγωγής ενός ενδύματος και όπως λέει, έχει ξεχωριστή σχέση με την κάθε πελάτισσα, αφού τα ρούχα φτιάχνονται κυρίως κατά παραγγελία και σύμφωνα με το γούστο της κάθε μίας. Ένα άλλο στοιχείο του brand είναι ότι χρησιμοποιεί αποκλειστικά υφάσματα που έχουν παραχθεί στη Βρετανία και παραμένει πιστό σε αυτό, ενώ εξακολουθεί να στεγάζεται στο σπίτι της σχεδιάστριας στο Kenshington παρά την ξαφνική, μεγάλη δημοσιότητα που γνώρισε από τότε που το επέλεξε η Middleton για την εμφάνισή της.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!