tromaktiko: Θρήνος στα media - Έφυγε το πρωί η Κέλλυ Σακάκου, η "φωνή" της ΕΡΤ [videos]

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Θρήνος στα media - Έφυγε το πρωί η Κέλλυ Σακάκου, η "φωνή" της ΕΡΤ [videos]



Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί η Κέλλυ Σακάκου, μια από τις πρώτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης...


Η γνωστή κυρία της μικρής οθόνης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, μετά από επέμβαση στο ισχίο.

Ο σύντροφος της ζωής της, Σπύρος Φασιανός, έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, γεγονός που την συγκλόνισε. Η ίδια είχε δηλώσει λίγο μετά την απώλειά του, πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον θάνατό του.

Η Κέλλυ Σακάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Ήταν αριστούχος στην «Ευαγγελική Σχολή» της Νέας Σμύρνης, ενώ στη συνέχεια φοίτησε στη σχολή «Κατσέλη», σκοπεύοντας να γίνει ηθοποιός, όμως, τελικά, τα σχέδιά της άλλαξαν.

Δήλωσε συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό για τηλεπαρουσιάστριες στην ΕΡΤ και ήταν ανάμεσα στις πέντε κοπέλες, οι οποίες τελικά επελέγησαν, ξεκινώντας έτσι την πολυετή καριέρα της.

Εργάστηκε στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στη διαφήμιση και στον Τύπο. Υπηρέτησε για 30 χρόνια τη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ), ενώ συμμετείχε και σε πολλές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η παρουσία της στην ΕΡΤ σφράγισε τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 και ήταν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.





Μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις:
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!