tromaktiko: Ποιο είναι το στέλεχος της Novartis που πήγε να αυτοκτονήσει στο Hilton

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ποιο είναι το στέλεχος της Novartis που πήγε να αυτοκτονήσει στο Hilton



Υψηλόβαθμο στέλεχος της Novartis είναι σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιεί το...
Protothema.gr ο 44χρονος που απείλησε ευρισκόμενος στο bar Galaxy του Hilton να αυτοκτονήσει ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.      

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο 44χρονος  από τη Θεσσαλονίκη πήγε στη  Novartis από πολυθενική εταιρία πετρελαιοειδών και ανέλαβε υπεύθυνος.

Είχε πάρει μεταγραφή στα κεντρικά της εταιρείας στη Βασιλεία της Ελβετίας όπου ζούσε μαζί με την σύζυγο του η οποία είχε φέρει πρόσφατα στον κόσμο το παιδί τους.

Πηγές αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό ο 44χρονος χημικός έδειχνε αλλαγμένος.

Ίσως λένε κάποιοι  είχαν θεωρήσει πως ήταν το «βαθύ λαρύγγι» στην έρευνα που έχουν ξεκινήσει οι αμερικανικές αρχές και ειδικότερα το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI για τη συγκέντρωση στοιχείων αναφορικά τη συγκεκριμένη πολυεθνικής  που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Μια υπόθεση η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς δύο από τα στελέχη μαζί με τον δικηγόρο τους Παύλο Σαράκη μετέβησαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Ουασινγκτον προκειμένου να δώσουν στους Αμερικανούς στοιχεία όλα όσα γνωρίζουν.

Τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν μπει σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και οι ελάχιστοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία σε ότι έχει να κάνει με οποιαδήποτε διαρροή είναι απόλυτα «στεγανοποιημένη» λένε ότι οι αποκαλύψεις και στη χώρα μας θα πάρουν μορφή χιονοστιβάδας.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!