tromaktiko: O Χρυσόγονος έφυγε από ουζερί μόλις έμαθε ότι έρχεται ο Τσίπρας [video]

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

O Χρυσόγονος έφυγε από ουζερί μόλις έμαθε ότι έρχεται ο Τσίπρας [video]



Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα θα βρισκόταν παρ’ ολίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. Η συνάντηση θα...
είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τον καβγά που ξέσπασε μεταξύ του ευρωβουλευτή και του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι δύο άνδρες θα βρίσκονταν παρ’ ολίγο τετ α τετ χθες το μεσημέρι στο ουζερί «Αγορά» όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη. Έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής δεν προσκλήθηκε σε αυτό το γεύμα. Ωστόσο ήταν προσκεκλημένος σε γειτονικό φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος ήταν παλιότερα συνεργάτης του γραφείου του. Ο κ. Χρυσόγονος πληροφορήθηκε εκεί ότι επίκειται η άφιξη του πρωθυπουργού. Έμεινε για λίγα λεπτά και αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην «Αγορά» γύρω στις 3, συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου. Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε αρκετούς από τους θαμώνες όπως και τους δημοσιογράφους και εν συνεχεία πήγε στο τραπέζι όπου είχαν ήδη καθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν εκεί ο υπουργός Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Φάμελλος, ο υφυπουργός Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, οι κρατικοί αξιωματούχοι Αντωνούδης, Καλφακάκου, Πλωμαρίτης, Μέλιος, Τζίκας και στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!